Noaptea Devoratorilor de Publicitate – Timișoara 2012

Un alt eveniment important despre care trebuia să vă spun cam de săptămâna trecută e Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Deja pentru foarte multă lume, acest eveniment nu mai e necunoscut. Chiar și fără să vă fi dus vreodată, de auzit tot ați auzit de el și tot știți probabil ce se întâmplă acolo. E și cazul meu, n-am fost niciodată, dar știu că se difuzează unele dintre cele mai tari spoturi publicitare din toată lumea. Cam de genul celor pe care le vedem în ApropoTV.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate e un eveniment național, iar la Timișoara ajunge pe 27 octombrie, adică fix sâmbăta viitoare. Spre deosebire de ceilalți ani, în 2012 NDP va fi interactiv. Adică pe lângă calupurile de spoturi publicitare vor fi concerte, concursuri cu premii și alte surprize.  Printre cele 290 de spoturi, organizatorul evenimentului a ales un număr record de reclame românești – 13.

Alături de Ovi Sîrb sunt bucuroasă să fiu partener local al evenimentului. Chiar dacă nu mă cheamă Andreea Toma cum s-a scris în comunicatul de presă…

Cu siguranță vom avea invitații de oferit, dar pentru cei care nu vor fi prea norocoși, dar vor să participe, biletele se găsesc la casieria sălii Capitol și costă 35 de lei.

Așadar, să recapitulăm: Noaptea Devoratorilor de Publicitate Timișoara 2012 are loc sâmbătă, 27 octombrie, la sala Capitol, nu știu de la ce oră că nu scrie nicăieri… Ne vedem acolo. Site | Facebook