Cum mi-a făcut Gimmy poftă să merg la sală?

Eu sunt o comodă. Poza asta mă cam descrie și mi-e rușine.


Campania Obiceiuri Sănătoase m-a mai scos din casă, m-a mai dus pe la un kick boxing, pe la zumba și cam atât. La sală am început să merg cu Iubi și părea că-mi place până m-am plictisit. Eram destul de entuziasmată la început, dar undeva, cumva, entuziasmul s-a pierdut și m-am lenevit.

Acum nu-mi place ce văd în oglindă. I s-o fi părut lui Andrei că am slăbit, da’ mie nu prea mi se pare, mai ales când văd că am probleme cu închiderea fermoarelor de la pantaloni. Nu mănânc prostii, adică fast food sau prăjeli, în schimb mor după paste și după dulciuri. Mănânc foarte multe dulciuri si se vede. Când aveam probleme cu gastrita, mâncam numai carbohidrați, dar nu mâncam nimic dulce. Și-am reușit să slăbesc 5 kilograme în 2 luni. Acum… nu mai am problema gastritei și bag în mine like there’s no tomorrow. (la dulciuri mă refer).

Numai că la Cluj am avut așa un fel de wake-up call când am vizitat sala de fitness Gimmy. Dacă aș fi putut ridica din sprânceană când am văzut-o pe listă, aș fi făcut-o. Că nu înțelegeam de ce e inclusă în tur, mai ales că nu-i un brand național. Nu este încă, pentru că Liviu are planuri mari. După ce mai studiază puțin piața, vrea să o aducă și la Timișoara. Ceea ce va fi extraordinar, pentru că am primit un abonament VIP pe 10 ani. Aștept să mă pot folosi de el chiar la mine în oraș. Revenind la întrebare: ce-i așa de special la Gimmy de trebuia inclus în tur? Pai sunt speciale mai multe lucruri. Unul dintre ele ar fi că Gimmy nu e o simplă sală de sport, e o clădire întreagă de sport. Adică sălile sunt pe 3 niveluri și sunt imense.

Alt lucru special ar fi că atenția la detalii fac din Gimmy un reper de profesionalism. Detalii precum atenția pentru mirosurile din clădire – știm cu toții că într-o sală de sport, mirosurile pot deveni deranjante. Ei, la Gimmy a fost angajat un consultant pentru mirosuri, astfel încât acolo să nu pută niciodată. Aerul din băi și vestiare e asemănător cu cel din magazinele de parfumuri. Se pune foarte mult accent pe curățenie și pe calitate.

Toate aparatele din sala de fitneș sunt TechnoGym, una dintre cele mai pretențioase firme producătoare de aparatură de fitness.

Un alt lucru special, dacă nu cel mai special, rețeta succesului acestei săli de sport e faptul că a reușit să îi convingă pe clujeni că mersul la sală nu e numai pentru pițipoance sau pentru fotomodele. Acolo e loc pentru toată lumea, inclusiv pentru grași, pentru cei cărora le e rușine să iasă din casă și să vină la sală. Au creat o grupă specială, numită Grupa Mare, pentru persoanele cu greutate. Colaborează cu un nutriționist și cu un medic psiholog pentru a lucra pe toate cele 3 planuri ale procesului de slăbire. Mai mult decât atât, un abonament costă 100 de lei pe lună și acoperă accesul în întreaga clădire, la orice activitate.

Am plecat de-acolo fascinată de sport, deși nu prea sunt io nu știu ce persoană activă și ieri a fost prima zi (sper eu dintr-un șir mai lung) când am fost la sală. Din păcate nu e Gimmy, dar tot e mai bine decât nimic. Am pedalat pe bicicletă, am mers (?) pe stepper și am alergat pe bandă până tricoul meu era leoarcă. Am o pauză de două ore la prânz, așa că știu ce voi face de-acum înainte în acea pauză. Poate dacă nu era Gimmy nu făceam pasul ăsta. Cert e că m-am reapucat și sper să mă și tin. Așa cum zice Liviu „Nu poți să nu ai chef de sănătatea ta”.


Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor.