Când un brand îti dă LIKE

(Și nu orice LIKE, ci ditai like-ul de ținut în mână. ;)) )… te mândrești cu el cum poți și cum știi. De când Facebook-ul a înnebunit lumea cu like-urile – unii fac o tragedie dacă pozele lor, statusurile sau share-urile nu sunt plăcute – parcă îți vine să dai like la orice. De exemplu, mouse-ul meu caută în disperare butonul de like pe Twitter sau pe blog la comentarii. Știu că la comentarii se poate implementa, dar pe Twitter nu cred ca o să apară în veci. Așa că marele LIKE primit de la Avon e numai bun de scos când îți place ceva. Fiind dotat cu un lănțișor, e foarte lesne de făcut asta, îl scoți de sub bluză (asta dacă nu-l porți peste) și pac, like la orice-ți iese în cale. :))

Cam așa am făcut eu azi, încă de dimineață. Am purtat accesoriul primit de la Avon cum mi-a tunat prin cap. Mă gândeam oare pentru ce poate să-mi dea mie Avon like. Și am găsit lucrurile următoare:

cu ocazia asta imi vedeti si noii ochelari 😛

Fiind o campanie de teasing, nu știu decât că e o nouă gamă de-a lor. Ce conține, habar n-am încă. Însă mesajul e destul de clar: Avon îți dă LIKE să fii tu însăți, să îndrăznești mai mult și să ai curaj să faci tot ce-ți trece prin cap.

Și pentru că la TV a început să ruleze un spot, vă dau și eu linkul către el, că blogul meu, din nu știu ce motiv, respinge youtube-ul. (Lasă că și youtube-ul respinge țara noastră uneori).

PS. Pentru câteva poze, special thanks to Anca 😛

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge