Sâmbată începe TESZT Festival

Și pentru că încep să mă disciplinez, iaca anunț și eu treburile la timp. ;))
Noroc, mare noroc cu Nebuloasa, ca dacă n-ar fi ea, teatrele din Timișoara ar fi pentru mine doar niște clădiri. Nu că nu m-ar interesa, da’ niciodată n-aș gasi timpul să ajung pe la ele să văd ce-au în program și să-mi iau bilete.

Așa se face că ne-a însărcinat pe câțiva bloggeri timișoreni (Richie, Corina, Alexandra, Cristina si subsemnata) cu acreditarea la Festivalul Euroregional de Teatru TESZT (facebook | #TESZT2012 pe Twitter | site | Trilulilu). E al cincilea an în care este organizat și eu abia acuma aflu. Bine… nu că am avut eu vreodată drum prin centru să mă pun la punct cu afișele și cu programul. În  perioada 19-27 mai, Teatrul Maghiar de stat prezintă piese ale teatrelor din Serbia, Ungaria, dar și din România. Mai jos aveți lista cu spectacole, iar prețurile sunt după cum urmează:
–    Spectacolele de la Teatrul Maghiar costă 16, respectiv 8 lei (cu reducere)
–    Montările invitate: 20, respectiv 10 lei
–    Concertul Boris Kovacs: 20 de lei
–    Abonamentul TESZT 11 este un abonament general care cuprinde toate cele 11 spectacole și costă 176 lei sau 88 cu reducere (pentru stundenți, elevi și pensionari).
–    Abonamentul TESZT 5 cuprinde intrarea la 4 spectacole + un bilet gratuit la unul dintre cele 11, oferit de Teatru. Acest tip de abonament costă 80 de lei, respectiv 40. Se pot cumpăra de la Casa de bilete de pe Alba Iulia de luni până vineri, între 16 și 19 sau online de aici sau de aici.

Biletele se pot cumpăra de la Casele de bilete ale teatrelor unde se joacă piesele incluse în Festival.
Ne vedem acolo.