Scavengers Hunt la Timișoara

S-a întâmplat la București, acum se întâmplă și la Timișoara. Nu pot decât să mă bucur că editura ALL m-a ales să fiu liderul uneia dintre cele 4 echipe care se vor întrece la Scavengers Hunt.

Dacă vă întrebați ce e Scavengers Hunt, aflați că e un joc de echipă. Mai exact: „Cei 5-8 membri ai celor 4 echipe vor fi legați unii de alții, vor primi o listă de taskuri și vor avea o oră la dispoziție să le îndeplinească.” Nu știu cum vă sună vouă, da’ mie-mi sună a distracție și nici că-mi pot dori altceva acum.

Liderii celor 4 echipe vor fi Oana, Corina, Anca și eu. Membrii echipelor veți fi voi, cititorii blogurilor noastre. Vă chemăm să ne fiți alături și să ne distrăm împreună cel puțin o oră. Și dacă distracția nu e suficientă, poate vă coafează niște vouchere de la editura ALL pe care le puteți folosi la Târgul Gaudeamus. Cei mai norocoși vor putea câștiga chiar toată colecția Strada Ficțiunii.

Așadar, cine se înscrie în echipa mea? Tre să fim maxim 8, așa că doar pe primii 7 o să-i păstrez. Ceilalți doritori de distracție și cărți se mai pot înscrie la celelalte fete.

Concursul are loc vineri, 4 mai, ora 17:00, la standul ALL de la Târgul de Carte Gaudeamus. Abia aștept. 🙂

Later edit: Pana acum in echipa mea sunt: Arashi, Cristina, Kay, Andrea, Ion, Cookies (si Adrian din Arad?). Se pare ca echipa e completa. Nu uitati ca mai sunt inca 3 lideri de echipa, incercati si la ei. 🙂