Cumpără-ți o haină pentru un cățel

Promovarea evenimentelor care au loc în București, la care nu particip, nu sunt o practică frecventă pe blogul meu. Știu că am multe cititoare din capitală, dar cred că sunt o mulțime de bloguri bucureștene care promovează aproape tot ce se întahmplă acolo. Totuși, am primit aseară un mail despre un eveniment care m-a impresionat și pe care m-am hotărât să-l aduc în atenția voastră din două motive: îmi place conceptul, îmi place cauza pentru care se întâmplă.

Ce? Unde? Cine?

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu foștii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult așteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru că părul suferise o transformare nefericită. Dar ce noroc, ce bucurie și ce ușurare că le-am avut. Toți avem poveștile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum și de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

“When love is for sale” – târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, își caută alte povești. Poate sunt exact ceea ce-ți trebuie tie.

„When love is for sale” este organizat de Laura Bucur pe 1 martie la demisolul casei din Str. Dianei, Nr. 11 (București, da?) de la ora 11:30 la 19:30.

De ce?

Pentru că Laura are o inimă cum îmi place mie. Iubește animalele, în special câinii, și nu stă (ca mine) cu mâinile în sân, ci chiar face ceva. Toate veniturile adunate din aceste eveniment se vor îndrepta către adăpostul pentru câini și pisici Arca lui Noe.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Have a Cigar, care asigură un prânz și un pahar de vin, astfel încât să vă încărcați bateriile și să cumpărați mai cu spor.  Dacă aveți lucruri de vândut, taxa de expozant este de 50 de lei. Pentru vizitatori, intrarea este gratuită.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook sau direct de la Laura Bucur, la nr. de telefon: 0722 271 375 sau la email: laura.bucur@laurabucur.ro

Mie îmi pare rău că nu pot participa pentru că iubesc yard sale-urile și cahinii aproape în egală măsură. Dacă mergeți, să-mi spuneți cum a fost.

Pe 1 martie, nu uitați, da?