Il stiti pe Bogdan?

Ziua de azi va fi plină de anunțuri, că mi s-au îngrămădit prioritățile că nu mai știu despre care să scriu și când. Așa că le-am scris și le-am programat ca să știu o treabă.

Luna decembrie e luna cea mai bogată în fapte bune și acțiuni caritabile, motiv pentru care veți găsi multe posturi de genul ăsta în perioada ce urmează. Deși ar trebui să fim buni pe toată durata anului, nu numai de sărbători sau în preajma lor, totuși parcă în sufletele noastre bunătatea strălucește un pic mai tare în decembrie.

Primul anunț despre care vreau să vă vorbesc este un stagiu de arte marțiale, organizat de două cluburi și mari sportivi pentru un băiețel de 14 ani, bolnav de cancer. Mai exact: cluburile Sho-Dan Karate și Bede Shotokan Karate Do organizează un stagiu care durează 3 zile (9, 10 și 11 decembrie), în urma căruia se vor strânge bani pentru a-l ajuta pe Bogdan, campion național la karate, să se opereze. Despre Bogdan trebuie să știți că a mai avut cancer, iar femurul, genunchiul și tibia i-au fost înlocuite. Odată vindecat, a ajuns campion național. Însă acum cancerul a recidivat și viața lui e din nou în pericol. Aflați toată povestea lui tristă aici. Mie mi-au dat lacrimile. Toți banii care se vor strânge în urma cursurilor îi vor fi donați fostului karatist. Operația îl costa 8500 de euro, bani pe care evident că nu-i are, dar care s-ar putea strânge prin donații.

Programul propus de cele două cluburi este următorul:
Vineri, 9 decembrie, începând cu ora 17:00, va avea loc un antrenament la sala de sport de la Moșnița Nouă, unde va fi plasată și o urnă pentru donații.
Sâmbătă, 10 decembrie, începând de la ora 19:00, în sala de sport din Giroc, foștii componenți ai lotului național vor face demonstrații, vor oferi diplome și trofee celor care susțin evenimentul. Tot sâmbătă vor vorbi câteva personalități din lumea artelor marțiale, iar lui Bogdan, care va fi prezent în acea seară, i se vor înmâna banii strânși.
Duminică, 11 decembrie, de dimineață vor avea loc antrenamente și examenele de centură.

Nu pot decât să vă încurajez să participați la antrenamente și să donați o sumă cât de mică pentru Bogdan.
Sper să-mi fac timp și să merg și eu sâmbătă seara la demonstrație și să-l cunosc pe Bogdan.