Cine merge la Alba Iulia, la finala Cupei Romaniei la rugby

Eram pe punctul de a scrie un post plin de dezamăgire și plin de reproșuri la adresa timișorenilor, dar bine că înainte să o fac, am aruncat un ochi pe celelalte bloguri participante la campania de susținere a echipei de rugby a Timișoarei. Dacă duminică, la blogmeet, când vorbeam cu Ovi că nu comentează lumea și că suporterii nu-s nicăieri de găsit, azi am constatat că totuși suporteri sunt. Însă nu și pe blogul meu.

Din păcate, blogul meu nu e citit de rugbiști, așa că trimisul meu special la Alba Iulia, pe 3 decembrie când se va juca finala Cupei României, e Iubi. Cam greu pentru el, că e din Baia Mare. ;))

Iar pe steagul Tomatei va scrie simplu: „Suntem alături de voi și la bine și la greu”.

Îmi pare rău că mulți au ratat șansa de a participa la tombola la care puteau câștiga un iPhone 4S din partea sponsorului Roșia Montană Gold Corporation, dar asta e… Pierderea lor.
Pe facebook echipa poate fi susținută aici, iar pe twitter prin hashtagul #rugbyTM.

4 Comments

  • Ioana

    Eu chiar vreau sa merg si sper sa fiu in oras ! Avand in vedere ca e prima data cand particip la un meci de rugby ! Bafta timisorenilor !

  • Miştotică

    Şi eu am vrut să scriu câte ceva despre campania asta, dezamăgit fiind, dar am preferat să mă abţin. Partea bună e că va merge lumea. Şi aş fi mers şi eu, dar e ziua lu’ GNG şi mai tai şi un porc. Aşa că… voi vedea meciul la tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge