Daca nu Yahoo Messenger, atunci ce?

Tocmai când dădeam să scriu pe twitter că era o vreme în care ideile de posturi pentru blog îmi răsăreau în minte ca și coșurile la pubertate, iaca și subiectul postului de azi, inspirat din tweetul Oanei Brătilă.

„Am deschis yahoo messenger-ul dupa 3 luni de zile. L-am inchis la loc. :))”

Am vrut să-i dau reply și să o întreb ce folosește în locul lui, neconcepând că lumea poate trăi fără să folosească vreo unealtă de instant messaging. Pentru că Oana nu e singura persoană pe care am „auzit-o” zicând că nu folosește messengerul, știu că nici Dojo și dacă mă gândesc mai bine mai scot vreo două nume.

Eu nu prea concep viața fără Yahoo Messanger. Nu, nu sunt genul care se baga în seamnă aiurea și stă toată ziua la taclale cu prietenii sau cu toate cunoștințele din lista (împărțită tacticos pe grupuri, ca să știm care cine este și unde ne-am cunoscut), dar mi-e mult mai rapid să îi comunic ceva mătușii mele dacă e online, lui Iubi sau oricui am ceva important de spus. Nu mă mai ridic de la locul meu să dau un telefon, nu mă enervez dacă nu răspunde la telefon, nu sunt adepta sms-urilor, mailuri abia scriu, de parcă ar fi pe bani. Deci, mess-ul mi-e cam indispensabil, ca e cea mai comoda varianta. Aproape tot timpul când sunt la laptop, mess-ul mi-e pornit, chiar dacă eu sunt invisible, tocmai pentru că nu vreau să pierd timp prețios, mai ales când sunt la lucru, cu taclalele fără scop. Nu zic că nu mai sunt și de-astea, dar destul de rare.

Așa că am scris postul ăsta să vă întreb pe cei care nu folosiți Yahoo Messenger, cu ce l-ați înlocuit și de ce.