Ce i-ai spune idolului tău dacă l-ai întâlni?

(Folosesc termenul „idol” pentru că n-am găsit altul mai bun. Bine nici nu m-am străduit să caut :P. Postul ăsta tratează probleme existențiale de mare importanță. Not)

Serios acum. Gândește-te la vedeta (sau personalitatea) pe care o admiri, a cărei muzică îți dă simțurile peste cap, ale cărei cuvinte ai vrea să îți fie adresate ție, ale carei filme te fac să o visezi noaptea. Acel om pe care îl admiri, îl venerezi, îl ridici pe un piedestal și i-ai ierta orice, acel om pentru care te bucuri când câștigă un premiu sau care îți dă un exemplu demn de urmat, acel om despre care ai spune că ți-a schimbat viața prin munca lui, acel om pe care îți dorești mai mult ca orice să-l întâlnești măcar o dată în viață. Da, acel om. Ce i-ai spune dacă ai avea această șansă?

M-am gândit la chestia asta în săptămâna în care mă obseda James Franco, săptămâna în care mă uitam zilnic pe youtube la filmulețe cu el, timp de o oră. OK, îmi place, e sexy, e deștept, e fermecător, dar dacă s-ar ivi, prin absurd, ocazia să mă întâlnesc cu el, chiar și între patru ochi, CE aș putea vorbi cu el? Să-i spun că-s cea mai mare fană? Nu, nu i-aș spune asta, pentru că nu-s. Să-i spun că i-am văzut toate filmele? Nu i-aș spune nici asta, că e de la sine înțeles (și oricum nu i le-am văzut, că am stabilit deja că nu-s cea mai mare fană). Nu îmi vine în minte chiar nici un subiect despre care aș putea discuta cu el. Dacă i-aș pune întrebări, s-ar simți ca la un interviu neoficial pentru o revista sau pentru o emisiune. Dacă mi-ar cere să vorbesc despre mine, chiar l-ar interesa, chiar ar face vreo diferență povestea mea între atâtea altele ale altor fani? Îmda, cred că mai bine n-aș avea parte de o întâlnire cu „idolul” meu. Mi s-a mai întâmplat să fiu în preajma unor persoane cunoscute și să o dau în bară. Nu știu ce să spun și ma comport prostește, spun chestii tâmpite din cauza statutului său de persoană publică și importantă. În fine… prefer să îmi admir idolii de la distanță, din public sau din fața televizorului.

Am văzut la Maldita un filmuleț cu două fetițe care o imitau pe Nicky Minaj și care, după ce mama uneia dintre ele l-a uploadat pe youtube, micuțele au fost invitate în emisiunea lui Ellen. Ellen, o Andreea Marin mult mai simpatică și lesbiană, a chemat-o pe Nicki Minaj să le facă o surpriză celor mici, pentru că era dorința lor cea mai mare să o întâlnească. Să vă uitați la filmulețe că sunt tare faine. Tot sărind din video în video, am dat peste cel în care Taylor Swift o întalnește pe „cea mai mare fană a ei”, Katy Perry își cunoaște și ea o fană, Jason Mraz o face si el, să nu mai zic de Johnny Depp care a vizitat scoala unei eleve care i-a cerut ajutorul Căpitanului Sparrow pentru a scăpa de profesori.

Și totuși, cum aș reacționa dacă mi-aș întâlni vedeta preferată? Voi cum ați reacționa?
Aș vrea să-mi dea cineva ocazia asta. 😛

12 Comments

 • maria

  Sa sti ca si eu m-am gandit la asta si probabil la fel cum ai zis si tu as spune numai tampeni, adica nu stiu ce as putea sa spun diferit fata de i-au spus ceilalti fani. asa ca sunt de acord cu tine, mai bine admiri idolii de la distanta

 • Oana S.

  Aș urla în cel mai sincer și idiot mod posibil, de fericire, și dacă n-ar avea gardă de corp, probabil i-aș sări în brațe. Mă refer la Ian Somerhalder. I’m crazy, I know.

 • INTJ

  nimic deosebit … as prefera sa stam la o cafea (sau o bere, in functie de ce prefera) si sa ne simtim bine, vorbind despre orice subiect ne pare interesant in acel moment.

  ok, tre’ sa recunosc ca acu’ mi-e usor sa zic asta deoarece, mai demult, dupa ce am citit o carte care m-a impresionat atunci profund … am avut tocmai ocazia asta: sa stau la o cafea cu autorul si sa povestim lejer despre multe chestii. si cum la acea cafea au mai participat si alti autori (ale caror carti le citisem) ar mai fi de mentionat ca tot atunci am inteles ca-i cazul sa evaluez diferit orice citesc …

 • Oana

  Stii, chiar ma gandeam la asta in drum spre Bucuresti, la Bon Jovi. Nu-s cea mai mare fana si nici pe ei nu-i consider idoli (am io ceva cu astia doi termeni – idol si fan) dar daca as fi fost pusa fata in fata cu ei sa cu Jon macar as fi mutit si n-as fi stiut nici cum ma cheama pe mine, ce sa mai zis de replici spirituale sau conversatii amuzante.

 • Chaika

  Dacă l-aş întâlni, nu i-aş spune numai un cuvânt: “MULŢUMESC” – şi l-aş ruga să cânte o singură dată, pentru mine, Shine On You Crazy Diamond. Atât.

 • Melinda

  “Let’s have lunch/dinner/breakfast”, in functie de ce moment al zilei ar fi. Am visat intalnirea cu Sylvester Stallone (si ce daca radeti!), si exact asta faceam..am dat nas in nas pe strada, si eu i-am zis Hai sa mancam ceva. Iar discutia de la masa a fost delicioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge