Cine imi va redecora sufrageria?

Când le-am povestit colegilor mei că mă bate gândul să-mi renovez măcar sufrageria… concluzia pe care le-am trântit-o a fost: „Nu mai bine mă duc eu într-o vacanță de banii ăia?” Și, la fel ca și atunci, răspunsul meu este „Ba da”. Numai că acuma e cam cu jumătate de gură pentru că stând mai mereu acasă, îmi dau seama că aș vrea ca apartamentul meu să mă reprezinte pe mine, mai mult decât secolul trecut și preferințele părinților mei. Însă nu-i lucru ieftin să te apuci de schimbat mobilă și să vopsești pereții… Și numai dacă în asta ar consta renovatul… Mai trebuie să-mi izolez doi pereți exteriori, că-i tare frig iarna în cameră, mai trebuie să ii nivelez pe ceilalți, mai trebuie să vând mobila existentă sau, mai bine zis, să încerc s-o vând, mai trebuie cumpărată alta, etc. Și toate astea costă, d’oooh.

Daaar, am făcut primul pas înspre Marea Renovare: am trimis un mail fetelor de la Tourmaline Boutique și le-am invitat la mine pentru că aș vrea niște schițe de design interior. Să știu și eu cât mă costă, ce îmi trebuie și cum ar putea ele combina nevoile mele într-un decor mișto. Săptămâna viitoare îmi fac și vizita.

Până vin fetele, fac și eu pe decoratoarea de interior și mă joc pe site-ul Praktiker. Știu că simțul estetic nu mi-e prea dezvoltat, da’ io zic că ce mi-a ieșit nu-i tocmai rău. Voila!

Canapeaua nu-i chiar ce mi-aș dori eu, că am un model foarte clar stabilit dinainte, în schimb pe covorul ăla m-aș tavali toată ziua.

Praktiker are o promoție care vă poate aduce 3 premii a câte 800 RON în vouchere Praktiker și marele premiul: un voucher de 2000 RON dacă faceți puțin pe designerul de interioare.

Pentru a câștiga unul din premiile astea, iată ce aveți de făcut:

–    Intrați pe www.catalog-praktier.ro, vă creați un cont și vă alegeți ce fel de încăpere vreți să decorați: dormitorul, sufrageria sau bucătăria.
–    Vă alegeți ce mobilă vreți să puneți în camera și în maxim un minut, vă confirmați alegerea și intrați în concurs.
–    Scopul vostru e să strângeți cât mai multe voturi. Pentru a vota, sub imaginea camerei voastre există un câmp unde trebuie să introduceți un cod și să apăsați „Votează”.
–    Cele 3 vouchere de 800 de ron le sunt acordate celor care au strâns cele mai multe voturi, deci trebuie să vă convingeți prietenii să vă voteze.
–    Premiul ce mare se acordă prin tragere la sorți.

Durata concursului Dezlănțuie decoratorul din tine e 6-23 octombrie (până la ora 23:59). Baftă!
Apropos, ma puteti vota aici. ;)) Si daca va intrebati de ce “Scufi”, pentru ca Tomata li se pare cuvant obscen. :)) Pe bune.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge