Incetineste

Dacă n-aș fi primit un mail, probabil nu mi-aș fi adus aminte… deh, probleme personale. Însa mă bucur că am primit acel mail, în care cineva îmi sugera să scriu despre un eveniment trist care s-a întâmplat cu fix 4 ani în urmă. Îmi scria: „Cred că ar fi cazul ca cineva dintre cunoscuții sau prietenii lui Raoul, Mirela, Cristi și Eliza, la patru ani de la tragicul accident, să aduca aminte de povestea lor. O poveste tristă , dar care pentru tineri ar fi de mare folos.”

Despre accidentul în care au pierit Raoul, Mirela, Cristi și Eliza am scris chiar pe 7 septembrie 2007, care era, dacă nu mă înșel, a doua zi după. Am mai scris și într-o leapșă despre cât de cool ești dacă ești mort. Azi, reiau ideea, pentru că niciodată nu e suficient să le atragi atenția tinerilor că nu e bine să meargă cu viteză. Si eu mai uit din când în când de sfatul ăsta, noroc însă că mașina mea nu e prea rapidă. De acum 4 ani s-au mai întâmplat sute de accidente în care au murit tineri, din vina lor, din cauză că au uitat să ridice piciorul de pe accelerație.

Raoul, Mirela, Cristi și Eliza au murit toți pe loc. Din cauza vitezei. Am spus în leapșa mai sus pomenită, o chestie pe care o repet: locul în care trebuie să ajungeţi e mereu acolo, viaţa voastră poate să nu mai fie. Poate dacă ar mai fi trăit și azi, Raoul și Mirela ar fi fost căsătoriți și fericiți. Acum se țin de mână acolo unde sunt împreună pe veci. În pământ.

sursa foto