Ce ma enerveaza pe Facebook

Pentru că trec printr-o fază când scot pe gură numai venin – plus că psihologul m-a sfatuit sa scap de toată furia acumulată – profit de moment și înșir chestiile care mă enervează pe Facebook. (Apropos, vor mai urma și alte articole în care probabil îmi voi pune multă lume-n cap, da’ momentan nu-mi pasă, voi vedea dup-aia dacă a fost bine sau a fost rău).

Deci:

– cel mai mult și mai mult mă enervează invitațiile trimise aiurea. MOR încet când găsesc în inbox invitație la nu știu ce party în București, la nu știu ce petiție care nu mă privește deloc, invitații la o grămadă de evenimente care n-au nici o legătură cu mine sau cu blogul. Așa că, la fiecare invitație comentez răutăcios sau ironic și mai dau și unfriend celui care mă stresează. însă am observat că nu-i musai să fii prieten cu cineva ca să te invite la vreo sindrofie. Văd io ce pedeapsă găsesc pentru ăștia.

– mă enervează proaspetele mămici care la profilul lor pun poza copilului. Dacă tot ai născut (felicitări, apropos), de ce nu pui o poză cu TINE și cu copilul? Să știe lumea că tu ești imediat cum vede pozulica aia acolo. Am cred că vreo 5 mămici care au pozele copiilor la profil, nu pozele lor. Printre ele era și soră-mea, dar ea și-a schimbat repede poza, că le rulează.

– mă enervează rahaturile alea de jocuri unde userii răspund la o intrebare despre tine și nu poți vedea răspunsul pentru că tre’ să dai allow aplicației să vezi ce-a spus cineva despre tine. Ignore and block.

– mă enervează contul de Twitter legat de Facebook. Adică tot ce postezi pe Twitter apare și pe wall. Culmea e că n-am nici o problemă dacă e invers, ba chiar și eu practic asta cu pagina blogului: tot ce scriu acolo se duce si pe Twitter.

Sigur or mai fi și altele, dar astea îmi scad puțin respectul și afecțiunea pentru cei care le fac.