Stie ca am vorbit cu alt baiat

Știți vorba aia cu „curiozitatea a omorât pisica”? Parcă era și ceva mai românesc, da’ acuma nu-mi aduc aminte. In fine, pe mine nu m-a omorât, da’ recunosc că mi-e greu să nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Și ca să mă explic, îl dau ca exemplu pe Dr. House, care atunci când zice: „I don’t care, I just want to know” mă descrie perfect. De-aia știu o grămadă de chestii inutile, care nu mă ajută cu absolut nimic, da’ îi mai cald afară dacă știu despre ce e vorba.

Întocmai am procedat și cu noua platformă de comunicare, pusă la bătaie de Redd’s. O platformă unde 10 băieți așteaptă întrebările curioaselor ca mine. Pentru că în funcție de cât de curioasă ești și cât de multe afli despre unul dintre ei, șansele tale ca el să te invite la Balul Mascat Redd’s cresc. Eu n-am intrat în horă pentru invitație, ci am fost cobai pentru a afla diverse chestii despre Preda, unul dintre băieți. Și după ce le-am aflat, o să joc puțin murdar și-o să vă spun ce-am aflat despre el în chip de spovedanie.

În primul rând, l-am ales pe Preda pentru că era cel mai potrivit cu gusturile mele: în prezentarea lui aleargă tot felul de nume, de la scriitori la filosofi, plus faptul că e interesat de artă sub toate formele ei. Ah, și e student la actorie, doar n-oi scăpa ocazia de a vorbi cu un viitor star încă de pe când nu e celebru.

Așadar, îi scriu un mesaj frumos, din partea mea, adică a Andreei Ursu, îi vorbesc frumos, fără să mă dau la el sau ceva, îmi răspunde în aceeași zi, îi mai scriu o dată și dup-aia pauză. Hm… ce naiba s-o fi întâmplat, că trecuseră vreo 3 zile în care el nu zisese nimic. Cum eu trebuia să scriu articolul ăsta și să vă povestesc chestii despre el, mi-am făcut un cont cu un nume fictiv și am folosit o altă abordare. Preda nu-i răspundea nici alter-ego-ului meu. :(( Ce mă fac, ce mă fac? Nu mai am nici pic de vrăjeală în mine, nu mai știu cum să aburesc un băiatl (nu de alta, dar are 21 de ani ;)) ). Până la urmă mi-a răspuns. Mie, celei fictive. Zic bun și-așa, în fond nu mă interesează să mă placă sau să mă aleagă Cenușăreasa balului, mie-mi trebuie informația. Eeeh, dar să vedeți ce frumos mi-a răspuns mie, celei adevărate. Propoziții mai lungi, întrebări, explicații, discuție mai elevată… Ah, ce bine m-am simțit, aproape că mi-am zis în barbă: „Yup, I still got it.” :)) Of, dar să vă zic ce-am aflat despre Preda.

O să încep chiar cu un lucru pe care nu vi-l pot spune, că mi l-a încredințat sub jurământ. Și-anume, mi-a dezvăluit niște trucuri pe care le folosesc actorii, de pildă atunci când trebuie să plângă la comandă. Nu vă pot dezvălui însă care sunt ele. Trebuie să îl faceți să vă spună și vouă.  Apoi, mi-a spus că-i plac Helen Mirren, Meryl Streep și Emma Thompson, că îl flatează asemănarea cu Johnny Depp (aia pe care am făcut-o eu). E capricorn cu ascendent în pești, dar nu e nici pe departe atât de depresiv precum spune combinația asta că ar trebui să fie. N-a călătorit niciunde încă, așa că nu puteam să leg nici o conversație pe subiectul asta. Astea l-am aflat din discuția cu mine, cea adevărată.

Cu identitatea mea inventată, am aflat că fumează și nu intenționează să se lase, a vrut să-și cumpere un tricou roz, însă s-a gândit prea mult dacă să da sau dacă să nu și până la urmă a plecat fără să-l cumpere, nu e microbist, dar îi place formula 1, la 15 ani a pregătit o masă pentru o primă întâlnire pe acoperișul unui bloc – romantic băiatul ăsta – a încercat de câteva ori să-și lase plete, însă a renunțat la idee, și înghețata lui preferată e Haagen Dazs – oh, really? A cui nu e? 😛 Am mai aflat că are o soră și că … ups, încă un lucru pe care n-am voie să-l dezvălui, pentru că îmi e încredințat numai mie. ;))

I-am mai scris un mesaj și urmează să îmi răspundă, însă n-am mai rezistat și am împărtășit cu voi ce-am aflat despre el, pentru a vă convinge să-l abordați și să-l faceți să vă ia cu el la bal. Și dacă vă ia cu el, voi mai puteți aduce încă trei prieteni.

Totul se desfășoară pe site-ul Redd’s și în funcție de cât ești de curioasă te poți distra cu diverse jocuri sau poți afla diverse chestii. Dacă ești foarte curioasă, vorbești cu unul dintre cei 10 băieți si vezi cum îți pot ei satisface curiozitatea.

Apropos, Iubi știe ce-am făcut eu și cum m-am conversat cu alt băiat la ceas de seară. 😛