Pe James Franco l-aș lăsa sa-mi facă chestii

M-am uitat la ceva filme cu el, până să-l bag în seamă, până să-l observ. A fost nevoie de 127 de ore, un film în care să joace singur, că să îmi atragă atenția. Oh, și de-atunci încolo… ce mi-am mai desfătat ochii cu fiecare zâmbet, cu fiecare privire șăgalnică. Încă mai am de recuperat, da’ la fel cum nu ratez nici un film cu Johnny Depp, cum nu voi rata nici unul cu Andrew Garfield, cu Joe Gordon Levitt sau cu Christian Bale, așa nu voi mai rata nici cu James Franco.

L-am observat în Spiderman, însă nu am dat prea mare importanță filmelor, pentru că până anul viitor, Spiderman nu era un supererou care să mă intereseze. Eh, lucrurile se schimbă din 2012, că Peter Parker va fi Garfield, deci voi privi franciza cu alți ochi. Se prea poate însă să reiau cele 3 filme cu Toby Maguire, numai pentru Franco.

Apoi, a mai jucat cu Sean Penn în Milk, film pe care eu nu l-am văzut și nici nu mă tentează. Nu pentru că ar fi cu homsexuali, ci pentru că-i cu politică și nu-s prea curioasă. Cred că n-o să fac compromisul nici măcar pentru drăguțul ăsta.

Am fost tare surprinsă ieri când mi-am dat seama că James Franco a fost David în Eat Pray Love. Chiar nu l-am observat… da’ probabil așteptam prea mult apariția lui Javier Bardem, ca să-mi pese de el.

Șocată de-a dreptul am fost când am citit că am văzut 3 filme, care chiar mi-au plăcut, prin care a trecut și el, și eu nimic: Never Been Kissed, Whatever it takes (posibil să-l reiau),  Tristan + Isolde (!!! – film din care eu l-am reținut doar pe Rufus Sewell; cu siguranță îl voi revedea cât mai curând) .

Acum două seri am văzut Your Highness, film în care nu m-aș fi așteptat s-o văd pe Natalie Portman, însă nici pe el. Mai puțin simpatic decât Robin Hood: Bărbați în izmene… a fost comic pe ici pe colo. Însă oleacă mai vulgar. Cu toate astea, el, Jamesul… l-am sorbit, nu alta.

Știu că în cinematografe rulează Rise of the Planet of the Apes, film care nu intră tocmai în sfera mea de interes, da’ te mai uiți? Mai am de recuperat și alte filme printre care Date Night, Pineapple Express și trilogia Spiderman. Of, am de lucru cu Franco ăsta. Să nu mai zic că m-am uitat și la Oscaruri anul ăsta, că doar le-a prezentat cu Anne Hathaway.

Cum ziceam… James Franco e alt actor care mă vă târî la cinema de acum încolo.
Căutând poze sexy cu el, dacă cu ceilalți doi v-am arătat, am găsit un tumblr dedicat lui. În secunda doi m-am și abonat. 😀

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge