10 dorințe care au rămas dorințe

1.    Să chiulesc de la școală și să merg la film – mdaaa, nu s-a întâmplat, dar aș fi vrut foarte mult.
2.    Să merg la un concert Faithless – too late, s-au despărțit.
3.    Să scriu pentru o revistă – nu că nu s-ar putea întâmpla, da’ deocamdată nu am energia necesară și n-aș aduce un vibe prea pozitiv…
4.    Să merg atât de des la munte încât să mă satur de el – nu s-a întâmplat nici asta. Am fost de prea puține ori la munte, de prea puține ori cu cortul și de prea puține ori la cabană… Nu îmi pot înfrâna dorința de a merge cu o gașcă mare pe Retezat, la cabana Gura Zlata, acolo unde am fost cu ai mei și cu gașca lor când eram mai mică.
5.    Să zbor cu balonul – și asta s-ar putea întâmpla, dar la prețurile pe care le au, sigur o să rămână doar o dorință.
6.    Să văd o singură dată în viață Aurora Boreală – asta e o dorință recentă, însă nu cred că va deveni realitate prea devreme.
7.    Să înot cu delfinii – idem 5.
8.    Să am un colț al meu, în care să mă pot retrage ori de câte ori am nevoie. L-am vrut din copilărie, îl vreau și acum, însă ain’t gonna happen. Că nu-mi permite spațiul și nici finanțele.
9.    Să fiu o mamă tânără – am deja aproape 28 de ani… nu întineresc.
10.    Să pot ieși cu prietenele la suc sau la cafea imediat după ce ies de la lucru, să merg în weekend unde vreau eu și când vreau eu, să nu mai depindă nimeni de mine și să nu depind de nimeni. Să fiu liberă – e cea mai aprigă dorință a mea în acest moment.
A fost o leapșă de la Monica și o trimit către: Bianca, Dojo, Maldita, Pietricel și Raluxa.

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge