Raspunsuri melodioase

Voiam să scriu ceva despre muzică și chiar dacă am promis că vor mai fi posturi despre duete celebre, nu prea am avut chef să scriu despre ele. Așa că, am făcut din nou ce-am făcut în alte cazuri (o dată cu cărțile și altă dată cu o leapșă oarecare): am căutat pe google meme de pe .com și am găsit asta. Oh, goody. Să răspundem. Și dup-aia și voi, da’ în special: Ovi, Octavian, Oana și Ruxa.

1. Numește o formație sau un cântăreț care nu-ți vine să crezi că ti-a plăcut când erai mai tânăr.

Hm… păi când eram mică eram înnebunită după Sandra, Michael Jackson și Ace of Base. Dup-aia după 2 Unlimited, La Bouche și alții. Da’ sinceră să fiu, nu-mi aduc aminte de niciun artist care să mă facă să-mi ascund fața când îmi aduc aminte că mă zbenguiam pe melodiile lui. La urma urmei, gusturile mele muzicale nu s-au schimbat prea mult de-atunci. ;))

2. Numește o formație sau un câtăreț pe care o / îl urai în tinerețe și pe care acum o / îl adori.

Oh, la capitolul ăsta aș putea face o listă lungă. În primul rând o uram pe Mariah Carey din motivul stupid că îi plăcea unui băiat de care îmi plăcea mie. :)) Acum n-o baș iubesc, da’ vocea ei e extraordinară și unele melodii sunt emblematice. La fel mi s-a întâmplat cu Aaliyah, Sugababes și cu Destiny’s Child. Ei, nu chiar din cauza băiatului, da’ nu le-am suferit când au apărut, acum cu cele din urmă am un album întreg, iar cu primele probabil urmează să-mi fac ceva selectii pentru mașină. Pe Jennifer Lopez am urât-o cu pasiune când și-a scos primul videoclip, mi se părea că i se acordă prea multă atenție și mie nu-mi spunea nimic. Acum o accept și unele melodii (cum ar fi Play sau Waiting for tonight) îmi sunt chiar dragi.

3. Numește o formație sau un cântăreț care a trecut testul timpului, care îți place de la început și până acum.

Să vedem: Michael Jackson, Bon Jovi, Vaya con Dios, Bruce Springsteen, James Blunt, Placebo și alții de care nu-mi prea aduc aminte.

4. Numește un cântec căruia nu-i poți rezista și te apucă bâțâiala sau datul din picioare.

Pfff, numai unul. Neh nah nah – Vaya con Dios.

5. Numește un album de pe care îți place să asculți fiecare melodie.

Le excludem pe ale lui Garou, da? Cred că ăla ar fi Missundaztood al lui Pink. Așa cum ziceam și aici.

6. Numește o formație sau un cântăret de care ești atât de sătul/ă încât îți dorești să nu mai auzi în veci de ea/el.

Din nou, numai unul? Nu pot să zic că-s sătulă de Smiley (că-mi place de el), da’ am auzit de-atâtea ori la radio melodia aia cu Pasha Man, încât de la un timp schimbam postul că nu mai suportam să o aud. Of, și-si sigură că-s atâția pe care nu-i mai sufăr, da’ îmi vine vreunu’ în cap acuma??? Nu, nu-mi vine.

7. Numește o formație sau un cântăreț pe care partenerul tău sau prietenii o/îl adoră și tu nu-l poți suferi.

COLDPLAY. Toată lumea îi iubește, io nu pot să-i sufăr.

8. Coverul tău preferat.

:-s din câte știu eu Killing me softly e un cover. La ora asta e cel mai bun la care mă pot gândi, da’ sigur nu singurul

9. Cântecul sau formația preferată în secunda asta

Având în vedere că nu ascult nici o meldie acuma, o să zic Smile de la Les Elephants Bizzarres că tot o aud non stop la Guerrilla și a început să-mi placă.

Pentru că io am furat-o, o puteți și voi fura de la mine. 🙂