Câștigătorii concursului cu cărți

A trecut atâta vreme de când am anunțat concursul cu cărți încât cred că ați și uitat de el. Eu n-am uitat și să știți că am încercat de câteva ori să scriu articolul ăsta de premiere, însă citatele tot veneau. Am primit neașteptat de multe și m-a mirat faptul că majoritatea mi-ați spus că nu participați pentru cărțile puse în joc, ci pentru a împărtăși cu ceilalți pasiunea pentru citate și pentru lectură. M-ați impresionat. Așa că, Richie, Haotik și Elena, pentru că și-au exprimat neparticiparea la concurs, le-am respectat dorința și nu i-am luat în considerare.

Ceilalți participanți, ale căror citate vor continua să tot apară pe Cuvintele din cărți pe tot parcursul lunii august, sunt:

Teodora Grigorie – La răscruce de vânturi
Virtual Kid – Prima carte / Ultima carte
Roxana Radu – Soția călătorului în timp, Gazda
Roxa – Time’s Arrow, In țara ultimelor lucruri, Întâmplări din irealitatea imediată, Bunavestire, O vară la țară, The Autobiography of Benjamin Franklin, Anomalii, Lord of the flies, Marley, a dog like no other, Jude the Obscure, Daisy Miller & other stories, A Portrait of the artist as a young man, Kafka pe malul mării, Never mind the Blakans, Here’s Romania, Gorila, Letting Go, Enzo sau arta de a pilota pe ploaie, To the Lighthouse
Ciprian – Frumoasele străine
Mihaela – Nimic nou pe frontul de vest
Nina – Roșu și negru
Ionuț Ologu – Cidul
Ramona – Pânza de păianjen
Laurentzyu – Regina Margot
Ana Loveless – Pe culmile disperării
Lorelai – Vraciul. Profesorul Wilczur
Adelina – Dama cu camelii

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și pentru citate.

Pentru a câștiga două dintre cărțile puse la bătaie trebuia să mă convingeți, prin citate, să citesc o carte. Din punctul ăsta de vedere, din păcate au ieșit din competiție: La răscruce de vânturi, Lord of the flies, Jude the Obscure, Daisy Miller, A Portrait of the artist as a young man, To the Lighthouse și Dama cu camelii.

Ca să nu vă mai țin în suspans (de parcă nu ați fi putut sări imediat la lista de câștigători), iată la cine merg cărțile:

Locul I – Roxa – pentru citatele din Marley, a dog like no other. Deși am văzut filmul, citatele mi-au făcut poftă de a citi și cartea. Cine știe când.
Locul II – Ciprian – pentru Frumoasele străine că ar cam fi timpul să citesc și ceva de Cărtărescu
Locul III– Laurentzyu – pentru Regina Margot. Am mai citit despre ea în Amante și regine, însa îmi face cu ochiul și cartea lui Dumas.

Lui Ciprian îi voi trimite un mail cu cărțile rămase în joc după ce Roxa și-a ales două, iar lui Laurentzyu să îl anunț ce cărți au mai rămas.

Cu ocazia asta vă anunț că săptămâna următoare urmează un alt super concurs cu cărți, în colaborare cu Books Express.