Marți fac o donație. Tu, când?

De Ioana mi-a vorbit o fată pe care am văzut-o o singură dată în viața mea și care îmi e foarte dragă: Nicoleta Drăgan. Mi-a spus cât de disperată e mama Ioanei și câte eforturi face, ca orice mamă de altfel, să își țină fetița în viața.


Ioana Crăciun are 2 ani și câteva luni și la vârsta asta fragedă  suferă de Neuroblastom la glanda suprarenală stânga. În România nu i s-au dat șanse de supraviețuire, însă în Italia doctorii sunt mai optimiști. Fetița se află acum acolo, împreună cu mama ei. Tratamentul costă în jur de 100 000 de euro și se poate întinde până la 5 ani, în funcție de evoluția tratamentului. Ioanei nu i s-a făcut blog pentru a cere ajutorul oamenilor de pe internet, nu a apărut la TV și parinții ei nu au apelat decât la oamenii apropiați.  Însă Italia e scumpă și tratamentul și mai scump, iar disperarea, îngrijorarea și neputința cresc înzecit cu fiecare zi care trece. Așa că Nicoleta m-a rugat să scriu despre cazul fetiței că poate printre cititorii mei se vor găsi oameni cu suflet, care își vor rupe puțin din buget și vor face o faptă bună.

Contul pentru donații este acesta:
Crăciun Gabriela
RO35 INGB 0000 9999 0025 5779

Nicoleta mi-a pus la dispoziție scrisoarea medicală și biopsia fetei.

Cred că mamele înțeleg cel mai bine prin ce trebuie să treacă mama Ioanei… însă nu numai ele. E suficient să ne imaginam cum ar fi dacă am fi noi în locul mamei și poate am da repede fuga la o bancă. Eu cu siguranță o să fac asta. Marți cel mai târziu. M-aș bucura să știu că printre citiorii blogului meu se află și alți donatori.