La #prBeta party

Timpul ăsta începe să mă dispere, din nou. Iar n-am timp nici să mă uit pe geam. Și aș fi avut atâtea să vă scriu, despe Herr Schaas, despre cum mi-am cumpărat eu laptop, despre niște cursuri mișto de publicitate, despre cum a fost la party-ul prBeta

Oh, dar vă povestesc acuma despre cum a fost la party, că dup-aia trece momentul și se învechește știrea. Mi-ar fi plăcut să particip și la conferință, mai ales că și Iubi m-a tot împins de la spate și fetele m-au tot ademenit, însă, știți voi, job nou, angajată nouă, nu-mi permit să-mi iau liber oricând. Și oricum îmi luasem deja liber săptămâna trecută pentru Sighișoara, deci, n-am vrut să sar calul cu învoirile. Așa că m-am mulțumit să mă duc la party și să mă întâlnesc acolo cu oamenii care au venit din toate colțurile țării și pe care țineam morțiș să-i cunosc sau să-i revăd.

Am aflat de pe twitter și de la cei de aseară că prBeta  a fost o reușită și mă bucur sincer pentru Nebu și Cristina. Le doresc să mai organizeze încă o sută de ediții, ca să ajung și eu măcar la câteva. 😀

Petrecerea s-a ținut  în Scottish Pub (acuma mai toate barurile din Timișoara au un „pub”  în coadă) și a fost full, ca să zic așa, pe românește.

După mult timp, m-am simțit tare bine între atâția oameni. Le-am revăzut pe câteva dintre Onlineritzele cu Farmec (Mirona, Corina, Ruxa, Diana, Raluxa și Alina – ultimele două fiind și speakeritze la conferință), pe organizatoarele Nebu și Cristina, pe demult neîntâlniții Zicu, Deme, Richie, Lilișor, Siropel, Lavinia Biberi, Ana Bulgar, Andreea Burlacu și Cristi Sitov, pe recent întâlniții Marius Rusu, Cârcălacul, Ovi, Andrei Crivăț și Sorin Grumăzescu.

Și tot aseară a fost momentul în care, după multe tentative și speranțe de înthalnire, am cunoscut-o pe Raluca Moisi, care e exact așa cum îmi imaginam că e: caldă și prietenoasă. Ceea ce este valabil și în privința unei dezertoare din Timișoara, cunoscută sub numele de Ioana Ștef. 🙂 Mă bucur tare mult, dragelor, că v-am cunoscut în sfârșit. La capitolul cunoștințe noi, mai bifez un Dragoș Mone și un Alex, iubit de Raluxă.

O altă surpriză, deși nu știu de ce a fost surpriză pentru că numai lucruri bune am auzit despre ea, a fost Bogdana Butnar. Nu o văzusem în poze până aseară și m-am minunat cât e de tânără și de proaspătă. Mi-ar fi plăcut să stăm mai mult de vorbă, însă recunosc că oamenii cu reputația ei mă inhibă și mă cam fac nevăzută.

La plecare i-am salutat pe toți și Victor Kapra mi-a spus să-l salut pe Biriș. Cine e Biriș nu știu, dar dacă nu mă confunda cu altcineva, probabil nu aș fi făcut cunoștință cu el. ;)) Din păcate nu i-am cunoscut pe toți care erau la masă, că nu-mi venea să mă bag în seamă așa tam-nisam, fără să mă introducă nimeni. Probabil oi fi părut închipuită, da’ mie chiar îmi era rușine. 😀

A fost multă lume aseară în Scottish și cel mai rău îmi pare că n-am ajuns să o cunosc pe Monica Jitariuc și pe Chinezu. 🙁 Pe Chinezu l-am ratat când a fost în Timișoara cu Drumul mingii, din motive de sănătate, și mi-am zis că asta-i șansa mea. Da’ mi-a scăpat. Nu-i bai, că sigur mai vine el pe-aici.

Acu, închid taraba că mi s-or făcut broccoli-ul, varza de Bruxelles și pulpele la steamer. 😀

PS: Că era să uit, pozele sunt pe facebook.