Ce fapte bune ai facut?

Vrei o tema noua si gratuita pentru blogul tau? Atunci participă la un concurs organizat de Standout şi Redutti. N-ai mare lucru de făcut decât să te mândreşti pe blogul personal cu o faptă bună pe care ai făcut-o cândva în viaţa ta. Dai de ştire mai departe anunţând că participi la concursul de fapte bune.

Pentru că eu mi-am făcut deja redesign la blog şi pentru că nu intenţionez să îl schimb până pe la anul sau cine ştie când, nu particip la concurs. Însă, fără falsă modestie, aş avea câteva fapte bune despre care să vă povestesc. Despre unele dintre ele am povestit pe blog : diverse campanii organizate cu bloggerii pentru strângeri de fonduri sau de hainuţe pentru copiii de la orfelinat, donaţii cam pentru fiecare caz despre care am scris însă cea mai palpabilă faptă bună de care sunt foarte foarte mândră e „măritarea” pisicii pe care am găsit-o sub un tomberon. Chiar dacă după ea am mai reuşit să găsesc stăpâni şi unui câine şi unei alte pisici, şi chiar dacă şi de asta sunt mândră şi mă bucur tare mult că am reuşit, prima pisicuţă rămâne favorita mea.

E rândul vostru să povestiţi ce fapte bune aţi făcut şi să caştigaţi o temă nouă de la Standout şi Redutti.ro. Afla mai multe! Baftă.

Şi pentru că e o ocazie potrivită, vă mai spun despre încă un caz special, care mi-a intrat în inbox şi care sper să vă înduioşeze şi să vă determine să îl ajutaţi pe Andi.

“Andi este unul dintre oamenii care şi-au petrecut fiecare secundă din viata trăind-o… Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joacă baschet de 12 ani, cântă, dansează, merge cu bicicleta, râde, glumeşte, reuşeşte ca prin fiecare gest şi vorbă a lui să alunge supărarea din sufletul oricăruia. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

Totul a început de la o chestiune relativ minoră. Mici dureri în partea dreaptă, lângă coastă, de care se văita mai în glumă, mai în serios, şi o zi întreagă de ajutat o persoană în a căra câteva frigidere au dus la o vizită la spital. A primit un raspuns rapid şi ferm, dureros. Aşa s-a făcut că, înainte de ziua lui de naştere, înainte să împlinească 25 de ani, doctorii au pronunţat nişte cuvinte mult prea grele pentru orice om. Ficatul lui, deşi nu este cel al unui fumător sau al unui alcoolic, este afectat de ciroză. Andi este diagnosticat cu ciroză hepatică virusală HBV compensată, hepatocarcinom de lob hepatic stâng şi tromboză de venă portă stânga.

Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face această intervenţie în România deoarece ar însemna o listă de aşteptare care, în condiţiile afecţiunii lui, nu îi oferă nicio şansă. Aşadar, şansa lui Andi este în Germania, unde doctorii sunt convinşi ca îl pot opera şi îl vor ajuta în recuperare. Fireşte că exista un “dar”… Şi acest dar este egal cu o sumă de bani uriaşă, necesară operaţiei şi tratamentului de refacere, acest dar valorand 150.000 de euro. Sunt foarte mulţi bani pentru Andi, dar nu o sumă imposibilă pentru noi toţi, ceilalţi care îi suntem alături.

Conturile sunt deschise la BRD Ploieşti, sucursala Bâluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.
•       CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
•       CONT EURO : RO89BRDE300SV81627453000
•       CONT USD : RO95BRDE300SV81732093000

Mai multe puteti afla de pe blogul lui Andi.