Câteva cuvinte despre Joseph Gordon Levitt

joseph gordon levitt in askmenCred că o să lansez un nou tip de articole, dedicat artiştilor (fie ei actori sau cantăreţi), că sunt prea mulţi care îmi plac şi pe care nu vreau să-i las să treacă pe lângă bloguleţul meu şi pe care vreau să vi-i fac şi vouă cunoscuţi în cazul în care i-aţi trecut cu privirea şi nu i-aţi prea luat în seamă.

Unul dintre ei, deşi, dacă mă gândeam mai din timp la articolul ăsta n-ar fi fost el primul, ci Andrew Garfield (dar îi vine şi lui rândul), e Joseph Gordon Levitt.

Îl ştiu încă de pe vremea când juca rolul extraterestrului adolescent  în 3rd Rock From The Sun. Cu pletuţele în vânt şi cu candoarea întipărită pe mutrişoara tânărului actor, Joseph (parcă nici nu i se potriveşte numele ăsta) era amuzant în conversaţiile cu familia sa extraterestră care experimenta trăirile rasei umane. Apoi, l-am revăzut în 10 Things I Hate About You, când încerca să facă rost de o întâlnire cu sora „scorpiei” de Julia Stiles şi când se dădea peste cap să-l învete pe Heath Ledger cum să o cucerească. Simpatic şi acolo.

Joseph Gordon Levitt in 3rd rock from the sun

In 3rd Rock from the Sun

joseph gordon levitt in 10things i hate about you

In 10 Things I Hate About You

Însa când a jucat în Inception, alături de marele Leo di Caprio, chiar m-am bucurat pentru el şi pentru şansa de a apărea într-un film de referinţă. Să nu mai zic că era plăcută impresia pe care mi-a făcut-o când a apărut în fiecare scenă la costum şi cravată. 🙂 Sssssexy.

joseph gordon levitt inception

In Inception

Ultimul film pe care l-am văzut cu el (500) Days of Summer i-a pecetluit soarta. Aceea de a se număra printre favoriţii mei. Nu e un bărbat nespus de chipeş, nu urlă sex-symbol-ismul din el când îl vezi într-o poză, dar când începe să se mişte, să vorbească şi mai ales când pare încurcat… oh, apare şi acel je ne sais quoi care îl face irezistibil.

joseph gordon levitt in 500 days of summer

In (500) Days of Summer

Căutând poze cu el pe google images, am dat de poza de mai jos şi de întrebarea dacă Joseph Gordon Levitt îl va înlocui pe Heath Ledger în Dark Knight Rises. Asemănarea mi s-a părut izbitoare şi intrând de urgenţă pe imdb, am văzut că e oficial: Joseph e noul duşman al lui Batman în 2012. Yay. 🙂

heath ledger si joseph gordon levitt

Heath Ledger si Joseph Gordon Levitt

Am mai găsit şi un pictorial sexy cu el şi cu Claudia Schiffer pentru GQ Magazine. HOT !!!

Uitându-mă prin filmografia lui, cred că ar trebui să văd The Lookout.

Voi ce părere aveţi despre el?

17 Comments

 • colorbliss

  Mie mi-a atras atentia in 500 (days of summer). Mi s-a parut absolut superb, carismatic. Caci intr-adevar, in ciuda faptului ca nu e vreo frumusete rapitoare, nici vreun mascul feroce :)), are un sarm ce nu poate fi trecut cu vederea. Atrage prin fiinta lui, cand ,,se misca” da, cand vorbeste, cand rade, cand gesticuleaza. E interesant.
  Abia apoi mi-am dat seama ca actorul mi-e cunoscut ——> Il vazusem in 10 things… (a fost eclipsat de Heath Ledger acolo)
  Imi place tare mult de el si ca om, nu doar ca actor. Are un proiect, extrem de interesant, proiect pentru care il apreciez tare mult! Daca doresti, poti sa arunci o privire aici:
  http://www.hitrecord.org/reel

 • adina

  uite cateva cuvinte despre barbatusu asta: i fuckin’ love him :))
  f misto pozele alea sexy 😀
  iti recomand Mysterious Skin si mai are unu’ nou in care joaca cu Natalie Portman, “Hesher”

 • Ioana

  E absolut superb! Deosebit de expresiv si de simpatic. Cum ai spus tu, are acel “je ne sais quoi”. Si chiar daca nu intra la categoria “papusa masculina” eu il gasesc foarte atragator. His killer smile…Yummy! 😀

 • Ioana

  Era sa uit ceva important. Trebuie sa adaug ca e un actor foarte talentat. Am vazut aproape toate filmele in care a jucat si nu m-a dezamagit.

 • Anca

  Eu prima data l-am vazut in 10 Things I hate About You, care e de altfel, filmul meu preferat, iar rolul lui mi s-a parut super tare. Si da, aparitia in Inception a fost intr-adevar altceva.

 • ova

  Ce e in film, e un rol si un actor serios trebuie sa-l joace cat mai bine, sa asculte de indicatiile regizorului si eventual sa mai vina si cu coplectari de la el (Johnny Deep in Piratii din Caraibe) dar asta nu inseamna ce e la fel si in realitate, adica el-actorul e una si el-omul e alta !
  Si Michael Sheen pe ecran si TV e stralucitor si etc , iar in realitate l-e cam are cu prafurile si recent a si fost huiduit de fani !!!! 🙂 🙂 🙂

  • Tomata

   absolut. insa eu ma refeream la ce transmite el in filme.
   esti sigur sigur ca la Michael Sheen te referi si nu la Charlie Sheen?

 • Miscellaneous

  Oooo, mie mi-a plăcut încă din 10 Things … chit că nu era personajul principal, l-am remarcat tocmai pentru că seamănă cu Heath Ledger puțin. A urmat, desigur, 500 ( Days of Summer ) unde mi-a fost incredibil de milă de el, dar tot atunci s-a consolidat părerea mea despre tip ca actor și ca bărbat. Într-adevăr, nu e grozav de fermecător, dar nici nu trebuie să fie. Chiar are acel ceva prin felul lui de a fi, iar asta îl face mai atrăgător decât orice alt tip cu mușchi.

 • Ana

  Da, 500 days of summer mi-a placut mult. Am cautat apoi pe youtube despre joseph gordon levitt, imi place cand vorbeste in franceza j’adore joseph gordon levitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge