Hidratarea durează 7 zile

Ăsta e răspunsul la întrebarea concursului Garnier la care poate v-aţi înscris săptămâna trecută. Iar întrebarea era: „Cât durează hidratarea?” Dacă aţi participat la găsirea cifrelor ascunse în imagini şi dacă aţi pus semnele „-” şi „+” cum trebuia, rezultatul corect era 7.

Am vrut să vă spun atunci, da’ probabil nu se cădea, aşa că vă pot spune acum: io nu mă prea omor cu cremuitul. Seara sunt atât de istovită încât numai la asta nu-mi stă capul şi cheful, aşa că am vreo 3 creme de corp care acuş expiră pentru că nu-mi pot rupe 5 minute să am grijă de pielea mea. Şi vă zic că nu-i de bine pentru că uneori mă sperie aspectul ei, mai ales pe picioare. E de-a dreptul uscată şi atunci repede repede ma ung cu ce-mi pică în mână şi uit şi de oboseală şi de lipsa de chef şi de tot. Şi asta mă ţine cam vreo 3-4 seri, când pielea îşi mai revine cât de cât şi dup-aia o las iarăşi în plata Domnului. Până la următoarea îngrijorare. Numai că se poate ca problema mea să fie tratabilă cu un nou produs, şi anume acela pe care concursul l-a introdus pe scenă:

Garnier Intensive 7 Days este o loţiune de corp atât de hidratantă încât efectul se simte şi după 7 zile. Cele 5 sortimente sunt special gândite pentru fiecare tip de piele şi fiecare are, pe lângă ingredientul unic L-Bifidus, câte ceva specific. Cum ar fi:

Pentru pielea normală este indicat să folosiţi Garnier Intesive 7 Days cu extract emolient de Aloe Vera. Pentru cea uscată şi sensibilă, Intensive 7 Days cu miere făcută din nectar din arbore de Acacia, pentru pielea foarte uscată e recomandat untul din Karite. Asprimea pielii poate fi tratata cu lotiunea ce conţine mango hranitor (îmi şi imaginez cât de bine trebuie să miroase), iar pielea ternă îşi găseste leacul în Garnier Intensive 7 Days cu unt de cacao. Fiecare dintre aceste ingrediente are un efect anume asupra problemei cu care v-aţi putea confrunta, aşa că, merită să încercaţi.

Având în vedere că hidratarea durează 7 zile, o cremuire pe săptămână nu-i o corvoadă aşa de mare. ;)) şi cred că am să aleg Intensive 7 Days cu Unt de Karite.

3 Comments

  • lala

    dupa cum am spus si in articolul anterior cand ai anuntat concursul, nu prea am incredere in garnier, nivea etc dar acum m-ai facut curioasa!si poate o sa incerc ….

  • Roxana

    Daca intr-adevar vrei ceva care sa te hidrateze pentru un timp indelungat si sa iti imbunatateasca aspectul pielii fara sa te cremuiesti zilnic alege untul de shea pur nerafinat. Il gasesti si blenduit cu uleiuri esentiale ca asa nu miroase prea frumos. Dar 7 zile de hidratare nu iti ofera nicio crema, cu atat mai putin una al carui ingredient principal este apa precum Garnier.

  • Chanelle Tatis

    You could definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge