Abona-m-aş la newsletterul tău

Fără prea multă introducere, astea sunt newsletterele la care sunt abonată şi pe care chiar le citesc:

Cinemagia –  zilnic – îmi place mult de tot. Dacă nu în fiecare zi, cel puţin o dată la 2-3 zile intru din mail pe site pentru că articolele lor îmi fac cu ochiul. Am tras o privire la premianţii străini ai Oscarului, la vreo 11 roluri de-ale lui Johnny Depp, la cele mai mişto costume de supereroi, şi cum ziceam pe twitter azi : „ N-am fost eu fană Spiderman, da’ voi deveni prin iulie”.

MTV – n-am urmărit să văd cu ce frecventă vine newsletterul, da’ şi aici, când vine, intru pe site. Mai văd când îşi lanseaza Lady Gaga sau Pink un videoclip nou, mai citesc o bârfă, mai aflu o chestie.

Editura Polirom, Trei, Nemira – nu le citesc de fiecare dată când le primesc. De fapt, le scanez şi le sterg. Nu mi-a atras niciodată nimic atenţia.

Buybooks – pe ăsta chiar îl citesc. Şi ca dovadă, într-o zi am scris pe twitter că îmi face o carte cu ochiul. A treia zi era pe biroul meu. Foarte mişto şi rapid.

Goodreads şi Shelfari – de pe Goodreads aflu despre tot felul de cărţi, ceea ce mă face să-l închid cât mai repede, pentru că nu mai pot să tot adaug cărţi la lista „de citit”. Tot din când în când mă mai joc book trivia, un neverending game cu întrebări din cărţi.

Roportal – site-ul pentru care scriu şi pe care îl notez aici, chiar dacă ştiu aproape tot ce e pe el, pentru că îmi place tare mult newsletterul lui. Are filmele din cinema, ultimele articole, discuţii de pe forum, jocuri, horoscop…

In afara de astea, mai primesc si niste spamuri la care nu m-am abonat si de la care nu ma pot dezabona. Delete instantly.

Voi la ce newslettere sunteţi abonaţi. Poate mai aflu şi eu de ceva site-uri mişto. 😀