Secretul familiei Ursu

Ca orice familie, familia Ursu îşi are secretele ei. Unele mai murdare, altele mai curate, altele de-a dreptul inofensive. Şi pentru că n-o să le scot afară din casă baş pe-alea care ne-ar umple de necinste (şi pentru că oricum nu ştiu care sunt acelea), o să vă zic unul care n-are nici un bai dacă apare pe blog: suntem obsedaţi de ceasuri. Mă, da’ aproape toţi. Prima şi cea mai grav afectată e mătuşa mea. Ah, fir-ar, că am fost ieri pe la ea şi n-am pozat toate ticăitoarele de pe perete, că aţi fi avut la ce să vă minunaţi.  Apoi, al doilea pe lista a fost tatăl meu, Dumnezeu să-i odihnească sufletul. Luaţi de priviţi ce mini colecţie a rămas în urma lui.

Şi pentru că ce naşte din pisică, şoareci mănâncă, nici eu nu-s mai brează. 😀 Şi pe mine mă bântuie demonul ticător, numai că mie îmi place să-l aud mai în surdină, mai aproape de pielea mea, adică pe mână. Eu sunt obsedată de ceasurile de mână, chiar dacă n-am numai 3. Nu-i chiar ca şi cu cerceii, adică pot ieşi fără ceas din casă, da’ tot îmi simt mâna prea uşoară dacă nu-i acolo. Şi mi s-a şi întâmplat de câteva ori să ridic stânga rapid şi să constat că nici măcar urma lăsată de ceas nu se mai zăreşte.

Şi ca să nu ziceţi că m-a lovit aşa dintr-o dată să vă povestesc despre secretele familiei mele, aflaţi că am un motiv. Vreau să fac din Iubi un iubitor de ceasuri. Mă rog, bazele sunt puse, dat fiind că deja are şi el două, dintre care unul pe care nu-l dă jos nici măcar când înoată, but still… Şi ca să reuşesc, am nevoie maaare de ajutorul vostru pentru a câştiga un ceas suuuuuper mişto pentru el. 😀 Ăsta-i. Mândru, aşa-i? 🙂

Tissot PR 50 Cronograph

Şi, să nu cumva să credeţi că vouă nu vă iasă nimic. Vă iasă şi vouă un ceas. Levi’s. Mă rog, unuia dintre voi, nu tuturor.  Ora de Timiş, organizatorul concursului, se pare că vrea să asculte de public şi să îi ofere ce cere. Oh, dar-ar Doamne Doamne sa se ţină de cuvânt! Şi pentru asta, şi-a făcut misiunea cunoscută printr-un concurs. Deci, ce trebuie să faceţi dvs?

– să intraţi pe Facebook, pe pagina lor oficială şi să îi daţi like
– apoi, daţi like la postarea asta, şi intraţi în cursa pentru ceasul Levi’s (câşitgătorul lui va fi tras la sorţi din totalul persoanelor care dau like, pe baza site-ului random.org).
– atât.

Dacă vă interesează întregul regulament, luaţi de-l citiţi de pe oradetimis.ro.
Hai că-i simplu, şi n-aveţi nimic de pierdut, au contraire. 😛