Top 10 personaje de desene animate

Ideea asta e atât de bătrână, încât mă mir că a reuşit să supravieţuiască până aici. Dar odată cu postul despre replici, am zis că musai să vă vorbesc despre personajele de desene animate care mi-au placut cel mai mult si de care m-am atasat irecuperabil.

10. Mittens – Bolt
Din păcate, am văzut Bolt titrat în română, cu vocea lu’ Raduleasca pentru pisică, da’ tot funny mi s-a părut. Oricum, ar trebui să îl revăd. în engleză.

9. Wall-E
Mi-a plăcut povestea roboţelului, da’ nu îmi mai aduc aminte fraze sau replici, în afara de celebrele “Evaaaa”, “Wall-Eeeee”. şi pe ăsta cred că ar trebui să-l revăd.

8. Rex – Toy Story
E genul de personaj care încurcă borcanele, spune ce nu trebuie, când nu trebuie şi, de obicei, e cel mai comic.

7. Melman – Madagascar
Ipohondria întruchipată poate fi extrem de comică. şi n-o să uit niciodată faza din metrou când gâtul lui e mai lung decât lăţimea metroului şi capul îi atârnă pe jos.

6. Manny – Ice Age
Ursuz, dar amuzant. Sunt o grămadă de astfel de personaje şi astea îs printre cele mai comice. Deşi n-am văzut Despicable Me, tind să cred că şi personajul principal de-acolo e tot cam aşa.

5. The penguins – Madagascar
Astia functioneaza la fel ca şi Scrat din Ice Age. ;)) La fel de fixaţi pe misiunea lor. Legat de ei, n-o să uit prea curând dialogul dintre Marty şi Alex: “The penguins are going, so why can’t I? Because the penguins are psychotic.” =))

4. Puss in Boots – Shrek
Mâţa asta îi comică rău, mai ales în Shrek 4, când seamănă mai mult cu Garfield decât cu un cavaler sau muschetar, ce vrea să fie.

3. Donkey – Shrek
Are rost să mai zic ceva? Cine nu-l cunoaşte pe Donkey, să facă bine să se pună la punct cu asta. Primul lucru care-mi vine în minte când mă gândesc la el e “Are we there yet?” (uite că şi pe asta am uitat s-o scriu la replici).

2. Dory – Finding Nemo
Dory a fost primul personaj pe care chiar l-am iubit. Atât de mult mi-a plăcut de ea, încât am văzut Finding Nemo de… 9 ori. Yep, nu m-am putut sătura de her short term memory losses.

1. Sid – Ice Age
Ză winner :). îl ador pur şi simplu. Atât de nătâng, atât de amuzant şi atât de împiedicat… Mereu am considerat că seamană izbitor de mult cu Ricky al meu şi la moacă şi la comportament.

N-am vazut prea multe animaţii, dar Finding Nemo si Ice Age raman my all time favorites. şi Madagascar şi Toy Story mi-au placut mult, dar parca nu le-as pune pe locul 1 alături de alealalte două.