Dezvaluiri socante

Pentru că şocaţi o să fiţi când o să aflaţi răspunsurile la afirmaţiile făcute cu câteva zile în urmă. Şi după ce o să vă şocaţi, o să vă dezabonaţi de la feed, o să daţi unfollow pe twitter şi unlike pe facebook. 🙁 Daaaar, mai am o şansă să rămâneţi prin preajmă dacă citiţi şi explicaţiile şi dacă reuşesc să mă scot cumva. Dacă nu, asta e ceea ce se numeşte lucru manual. 😀

1. Până acum, am iubit 7 băieţi. ADEVĂRAT
Credeţi sau nu, aşa-i. De fapt am iubit chiar 8, dar n-am ajuns să fiu decât cu 7, Iubi fiind ultimul. Şi când spun iubit, mă refer la fluturi în stomac, telefoane la miezul nopţii, lacrimi, despărţiri, dureri ucigătoare. Şi zicea cineva că ar trebui să am vreo 45 de ani dacă ar fi adevărat. Ei bine, nu. E suficient ca fiecare iubire de-asta să dureze un an sau pe-acolo. Vi s-o părea o prostie sau nu… io’s mai iubăreaţă din fire. :”>

2. Îmi place să merg la cumpărături.FALS
Da, aţi trăit s-o vedeţi şi pe asta – femeie căreia nu-i place să meargă la cumpărături. Dacă nu mă credeţi, întrebaţi-l pe Iubi când îl vedeţi sau pe prietena mea. O să vă spună cum îmi dau ochii peste cap şi cum dau din picioare de fiecare dată când mă cară după ei. Sau cât sunt de vijelioasă când cumpăr ceva pentru mine. Singura care a spus că afirmaţia e falsă a fost Maldita.

3. N-am fost în nici o tabără. FALS
Am fost în tabere încă din clasa I. Şi anume: clasa I şi a III-a – la Năvodari, într-a IV-a la Sălişte, jud. Sibiu, într-a V-a şi a VI-a la Poieni Strâmbu, într-a VII-a pe Cheile Nerei, într-a VIII-a nu mai ştiu, într-a IX-a –  la Năvodari şi cam atât că dup-aia au început vacanţele pe cont propriu.

4. Am văzut marea prima dată la 3 ani. ADEVĂRAT
Ai mei au fost în concediu şi m-au luat cu ei. Îmi aduc aminte că m-am bătut cu maimuţica de la poze şi tatăl meu mi-a povestit că ne-am rătăcit pe mare cu hidrobicicleta pentru că se defectase.

5. Am permis de conducere de la 18 ani.ADEVĂRAT
Am făcut şcoala de şoferi din dorinţa de a nu mă mai întoarce acasă cu ultimul firobuz şi de a nu mai aştepta minute în şir să vină unul. Trebuie să precizez că de fapt tatăl meu m-a învăţat să conduc, nu instructorul, pentru că ăla numai ţipa la mine că nu ştiam semnele la o săptămână după ce am început. Ador să şofez.

6. Maneaua mea preferată e “Fii cu tupeu nevastă”. ADEVĂRAT
=)) şoc. Există o explicaţie, nu săriţi imediat la concluzia că sunt manelistă. Nu sunt, nici n-am fost. Însă prin 1997, când au început să apară manelele pe la noi, eu îmi făceam vacanţele la sat. Şi ghici ce muzică se asculta şi încă se ascultă pe la sate? Ei, maneaua asta era printre ele. Şi mi-a rămas în amintire pentru vremurile de atunci. şi nu mi-e ruşine să recunosc asta pentru că acele amintiri imi sunt foarte dragi. Dintre toţi doar Dani a spus că afirmaţia e adevărată.

7. Nu m-am sărutat niciodată cu vreo fată. FALS
De fapt ar putea fi şi adevărat, pentru că nu m-am sărutat DOAR cu o fată, ci cu 2. Cu una dintre ele cu limba. Cu una pedeapsă la carţi, cu alta just for fun la banchetul din clasa a XII-a. Ok, eram puţin ameţită.

8. Când eram mică, am omorât un pisoi. ADEVĂRAT
:(( în apărarea mea spun că eram mică şi prostuţă şi nu ştiam ce fac. Nu era pisoiul meu, era al unei vecine, care mi l-a adus să mă joc cu el. Şi atâta m-am jucat, atâta l-am strâns şi l-am întors pe toate parţile încât l-am omorât cu mâinile goale. Îl am pe conştiinţă. =((

9. Ador aerobicul. FALS
Nu-mi place de fapt nici un sport la care se numără ritmul. N-am încercat decât aerobic şi aquagym (cu care m-am înţeles oleacă mai bine), da’ fac pariu că nu mi-ar plăcea nici la Tae Bo sau alte practici de-astea. Încă n-am fost nici la sală, da’ urmează. Promit.

10. Mi-e frică de şoareci. FALS
Absolut toată lumea a spus că îmi e frică de şoareci. Măi, nu îmi e. Nici măcar de şobolani. N-am avut niciodată nici o problemă să merg în pivniţă sau în pod, nu am urlat când i-am auzit umblând prin cameră la sat sau prin pod… deci nu. Da’ mi-e frică de mor de întuneric.

11. Nu-mi plac experimentele culinare. ADEVĂRAT
La orice restaurant mă duc, comand de fiecare dată acelaşi fel de mâncare sau, în cel mai rău caz, o combinaţie care s-ar putea să îmi placă. Extrem de rar mă aventurez spre mâncăruri exotice, necunoscute, neîncercate. Ah şi n-am deloc gusturi scumpe. Nu-mi plac fructele de mare, nu-mi place peştele, nu mă omor după delicateţuri. Deci, cine mă invită la masă? :))

12. Cel mai mult la mine îmi plac genele mele. ADEVĂRAT
Mda, pentru că atâta mi-a mai rămas. Era o vreme în care îmi plăcea talia mea, chiar şi picioarele, deşi sunt scurte… da’ acuma… de când aspectul meu mă întristează, mă mulţumesc cu genele de care am mare grijă şi pe care încerc să le pun în valoare cum pot eu mai bine.

13. Îmi doresc o maşină rapidă şi decapotabilă. FALS
Nu-mi plac maşinile mari, nici rapide. Şi cum aproape orice maşină decapotabilă e şi rapidă, nu, merci. Îmi plăcea într-o vreme Audi TT (bine, înca îmi place cum arată), dar de când am auzit cât e de vitează, mi-am domolit plăcerile.

14. Aş călători pe lună. ADEVĂRAT
Mă fascinează luna. Atât de mult încat obişnuiam să mă uit cu binoclul la ea pentru că pe telescop nu pusesem niciodată mâna. Dacă mi s-ar oferi ocazia şi dacă ar fi pe gratis (că 20 mil de dolari n-am) aş zice da într-o clipită.

15. Sunt foarte zgarcită. FALS
Sunt omul care şi-ar da şi cămaşa de pe el de mila cuiva. Mi-aş dori să am bani să pot sa oricui şi nici nu mi i-ar trebui înapoi.

Cam aşa stau lucrurile. Dacă aţi ajuns până aici, vă mulţumesc. 🙂
Să vă spun şi cine câte a ghicit. Nimeni nu le-a ghicit pe toate, însă au fost 9 persoane care au ghicit răspunsurile corecte: Maldita, Xenonisis şi Dani. 8 răspunsuri corecte au dat: Boghi, Scorpio şi Elena. Iar WhoCouldDizBe, Malina şi Evergreen au ghicit câte 7. Deci sidebarul meu se va îmbogăţi cu 3 bannere până la sfârşitul săptămânii.

18 Comments

 • Sirg

  Pt ca sa te uiti la Luna am un binoclu destul de bun pt astronomie si telescop, daca te intereseaza te ajut; adevarul e ca se vede fantastic prin binoclu, dar prin telescop vezi toate craterele alea marunte si parca e o minge de golf aspra.

  Stiam eu ca nu esti zgarcita 😉

 • brontozaurel

  Pe mine m-a pocnit dorinta de sala duminica seara. A fost prima data cand m-am atins de unele aparate. Stii ce senzatii faine ai la unele? Bine ca momentan nu-mi permit financiar, ca da dependenta :)) A fost super distractiv, tragea de mine colegu’ sa plecam :))

 • brontozaurel

  Marturisire si de la mine: am dat cautat pe net versurile de la maneaua aia :”> :))

  You must have been a pretty strong baby if you were able to kill a cat with your bare hands 😕

  PS – Si eu sunt foarte pretentioasa – daca ajung intr-un restaurant e foarte posibil sa nu comand nimic… pentru ca nu e nimic pe meniu sa-mi placa. De obicei ma scot cu un lichior sau cu o ciocolata calda sau cu o inghetata.

 • Dani

  Nu aveam nici un dubiu ca “Fii cu tupeu nevastă” este adevărat. Cunosc destul de multa lume care să considere maneaua… acceptabila.
  Acest premiu se datorează instinctului meu și abilității mele de a citi oamenii. Am recitit acuma variantele mele și nu știu de ce nu am zis fals și la 3(era evident).
  Ar fi trebuit să fiu singurul învingător 😛

 • mara

  acum imi pare rau ca n-am raspuns si eu, ca gresisem doar la aia cu decapotabila. si ERAM SIGURA ca ai o manea preferata, ca si eu am :))))))))

 • Elena

  M-am gandit ca s-ar putea sa fi omorat pisicul ala cand erai mica, dar nu ma asteptam sa fie adevarata afirmatia de la punctul 7 😛

 • Xenonisis

  E aiurea ca nu îți place aerobicul! Mie îmi plac foarte mult fetele care merg la aerobic!

  Super ca am și eu banner pe pagina ta, dar as vrea sa alegi unul din pagina “despre mine”, s-ar potrivi mai bine, spun eu… Asta dacă ai timp și nu deranjez prea mult cu cerințele mele…

  Apropo, nu știu dacă știi dar mai toți răufăcătorii își încep asa cariera, cu un pisoi omorât în copilărie… 🙂

 • autovit

  Treaba cu pisoiul sa stii ca nu este prea buna. Totusi nu ti-a spus nimeni cum sa te porti cu animalele.
  Cu numarul 8 ai timp sa te iubesti si de acum in colo. Nu este timpul pierdut.

 • Blogu lu Ninu

  Avem doua lucruri in comun 🙂 si mie imi place o manea …doar una “Din toate florile din lume” se numeste si e tare veche, de pe timpul cind m-am indragostit prima oara si eram manelist convins :))..acum m-am vindecat..
  Iar cu fete si eu m-am sarutat..toate au fost baute si era si noapte si intuneric… pe lumina nici dracu nu ma baga in seama :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge