Vreau sa sustin o ambasadoare

Dacă citiţi acest blog de cel puţin un an de zile, stiţi probabil că am mai fost implicată într-o campanie Dove, care promova două deodorante noi – Nature Fresh şi Wild Rose. V-am spus atunci şi vă reamintesc acum că am fost foarte mulţumită de ambele şi că preferatul meu era Nature Fresh.

Am fost şi atunci şi sunt şi acum (alături de alte bloggeriţe) o Ambasadoare Dove, pentru că  acum vă vorbesc despre noile geluri de duş, disponibile în trei variante: Dove Visible Care Renewing, Dove Visible Care Brightening şi Dove Visible Care Softening.

Înainte de aceste două campanii foloseam cu regularitate săpunul Dove, cu care înainte să mă învăţ şi eu să mă demachiez normal cu demachiant, mă spălam şi pe faţă să înlătur machiajul. Şi dacă nu mi s-ar fi repetat de nenumărate ori că nu te demachiezi cu săpunul, l-aş fi folosit şi în ziua de azi. Atât era de bun.

De Crăciun am primit de la mătuşa mea un balsam de păr, tot de la Dove, care pe lângă că miroase sublim şi ador să-mi miros părul şi la două zile după ce l-am spălat, mi-l şi lasă moale cum părul meu nici n-a visat să fie. Şi cei care mă cunosc „de-adevă” ştiu ce păr neîmblânzit am eu.

După aceste 4 exemple, v-aţi dat şi singuri seama că sunt fană Dove, cu sau fără  campania de pe blog. Desigur că mă simt onorată să fac parte dintre Ambasadoarele Dove, dar nu asta m-a convins să le testez produsele.

Trebuie să vă reamintesc de concursul la care puteţi câştiga o săptămână la un spa din Barcelona (numai când mă gândesc la oraşul ăla, îmi vine să fac voodoo să câşig eu săptămâna aia): vă creaţi un cont pe ambasadoareledove.ro, povestiţi experienţa cu unul dintre gelurile de duş Dove Visible Care, recomandaţi produsul la 5 prietene de-ale voastre şi adunaţi cât mai multe voturi. Prin tragere la sorţi, puteţi ajunge la Barcelona. Deja au fost desemnate 2 castigatoare: Lucia Macovei si Catalina Coca – sa le felicitam. Pentru luna iunie trebuie sa ne incurajam favorita pe forum si pe blogul amabasadoarelor.

Acuma, eu am nevoie de una dintre voi pe care să o susţin. Adica una dintre voi care a scris sau va scrie despre experienţa cu Dove. Vă invit să îmi povestiti şi mie sau să scrieţi un post pe blogul ambasadoarelor.

Şi nu în ultimul rând, nu uitaţi că puteţi interactiona fie pe pagina de facebook, fie pe blogul oficial, fie pe forum.