Cuvintele din carti – 2 ani

Azi, fraţiorul mai mic al tomateicuscufita împlineşte 2 anişori. 🙂 Anul trecut am uitat să îl sărbătoresc, poate şi pentru că nu m-am ocupat de el prea îndeaproape, dar în ultima vreme îi acord mai multă atenţie.

Cuvintele din carţi a fost creat pentru că am zeci de coli ministeriale cu citate scoase din romanele citite. Când am văzut eu cum stă treaba cu blogurile şi cât de uşor e să le gestionezi aşa, pac, am mai trântit unul. Numai că, pe cât de entuziasmată am fost la început, pe atât m-am dezumflat cu timpul, pentru că nu e tocmai uşor să copiezi citatele din cărţi, nu aveam întotdeauna timp. La început eram 3 fete care ne ocupam de el, dar lucrurile s-au schimbat şi am rămas numai eu. Aşa cum am scris în pagina despre a blogului, oricine poate să îmi trimită citate dintr-o carte citită, cu condiţia să fie minim 3 din aceeaşi carte. Asa că, datorita contribuţilor pe care le-am primit, bloguşorul a crescut, că eu, cu tot entuziasmul meu l-am lăsat în paragină. Puneam doar citatele din cărţile citite recent, că îmi erau mai la îndemana, iar cele de pe foi sunt tot acolo. Poate ma mobilizez o dată şi le transcriu şi pe alea.

Lansez încă o dată anunţul: dacă aveţi aceeaşi manie, ca şi mine, de a extrage citate, şi n-aveţi ce face cu ele, puteţi să mi le trimiteţi. 🙂

Am vrut să îi schimb şi lui hainuţa că asta e deja veche, dar adevărul e că e cea mai potrivită pentru tipul de blog care e dumnealui. Aşa că, până nu găsesc una la fel de potrivită, rămâne îmbrăcat tot aşa.