Tadaaaa!!! Mi-am schimbat scufiţa

A venit ziua aceea din an când blogul îşi schimbă înfăţişarea, primeşte upgrade-uri în dar, plugin-uri noi şi diverse alte minunăţii care îl fac să arate mai bine. În legătură cu asta, mi-ar plăcea să ştiu părerea voastră sinceră despre noul aspect pentru că dacă vouă nu vă e comod să citiţi, degeaba îmi place mie.

Iniţial aş fi vrut să am o poză în header, ceva cu mine şi cu o roşie, dar nu m-am prezentat din timp la photoshooting şi am rămas fără poze. Eh asta e. Dacă o mai fi cazul, mă milogesc de fotograful de serviciu. 🙂

E ora 1 şi mi-e somn de mor, dar nu mă pot duce la nani până nu vă spun noutăţile. Ştiu că puteţi vedea şi singuri, dar, de dragul trecerii în evidenţă, să notăm mai jos cu liniuţe: (deşi verbele sunt la persoana I, citiţi-le la a III-a că bietul Iubi s-a chinuit să facă blogul să arate aşa cum arată acum, după mofturile mele)

– tema nu este una originală, ci una publica, gratuita, modificată de Iubi la insistenţele mele.
– headerul original era foarte frumos, cu flori de vanilie, dar cum eu n-am nici o treabă cu florile şi mai ales alea de vanilie… nu se potriveau. Aşa că am apelat la Corina, Denisa şi Cătă să mă ajute. Le mulţumesc tuturor pentru ajutorul dat şi aspectul final al headerului i se datorează lui Cătă. Mulţumesc mult. 🙂
– tot lui Cătă i se datorează şi “bula” în care locuiesc acum articolele mele, că am dezvoltat eu o obsesie pentru chenare si îngrădiri, ca să nu se verse conţinutul.
– de dragul vostru, am înlocuit adunarea de la anti-spam cu un cod pe care trebuie doar să îl copiaţi. Dacă nu se vede bine, daţi refresh pe butonul de lângă şi vă apare alt text.
– pentru cei care sunt fanii emoticoanelor, aşa cum sunt eu, le-am înlocuit pe cele de la WordPress cu cele de la Yahoo Messenger. Aşa că dacă le cunoaşteţi shortcut-urile… folosiţi-le cu încredere.
– am instalat câteva pluginuri pe lângă cele deja existente
– am permis vizibilitatea tagurilor in pagina posturilor (am încercat să las şi tag cloud-ul în sidebar, dar nu m-a lăsat inima să îl las acolo când am văzut ce urât arată)
– la capătul posturilor aveţi un buton de Twitter, astfel încât dacă vi se pare interesant să fie mai uşor de trântit acolo.

Mai există câteva chestii pe care nu le-am implementat pentru că am uitat de ele. Dar urmează. 🙂 Deocamdată cu asta mă prezint şi aştept sugestii, comentarii, laude sau critici.

LA MULTI ANI pentru cea nascuta fix cu an dupa mine :* si pentru cea nascuta fix cu an inaintea mea :* . Va pup, dragelor si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca.

LATER EDIT:  Nu va impacientati, blogul n-o sa ramana asa cum e. Se fac incercari si modificari, din pacate pe live ca sunt eu incapatanata. Se va schimba si culoarea linkurilor si a textului de la comentarii. Sper ca bula posturilor sa fie mai ok acum. 🙂 Tre sa am si eu rabdare.