Vreau o piatra de ziua mea

Unul dintre lucrurile care mă fac să fiu mândră de Iubi e că el ştie întotdeauna ce cadou să îmi dea. De multe ori mi-a făcut surprize extrem de plăcute cu diverse ocazii când îmi punea în braţe chestii pe care le menţionasem în treacăt sau pe care i le arătasem fugitiv. Aşa a fost şi anul trecut când mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză şi mi-a comandat tocmai din Portugalia, de la Lola, un şirag de mărgele cu roşii. Superb gest şi divine mărgele.

Ei, anul ăsta, mi-a mărturisit că n-are nici o idee pentru cadoul de ziua mea şi ce mai încoace încolo: “ce vrei?” 😳 Întotdeauna mi-au plăcut cadourile care nu striveau corola de minuni, dar anul ăsta am făcut o excepţie (de fapt cred că nu e prima dată). I-am spus că vreau o piatră. Preţioasă normal. Nuuu, băi, nu îmi trebuie diamant pe deget. Îmi trebuie un opal. Montat în inel, în cercei, în pandantiv, în ce vrea el, cu condiţia să pot să îl port zilnic la mine. Eu zic că în inel e cel mai convenabil. No strings attached.

Să vă spun de ce mi s-a pus pata pe opal. AH! musai să fie negru, ca există de mai multe culori, da’ mie ăla mi-e bun. Că e piatra zodiei mele. ;;)
Ştiu că mulţi veţi spune că am innebunit şi ca o piatră nu înseamnă mare lucru. Da’ când proprietăţile opalului ma încântă peste măsură, chiar cred că opalul este rezolvarea problemelor mele. Şi în plus, am citit eu în Numele trandafirului că e pe bune faza cu influenţele mineralelor asupra oamenilor.

Să mă explic:

Piatra recomandata pentru:
Zodiile: Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta (opalul negru), Scorpion (opalul negru), Capricorn, Varsator, Pesti
Luna de nastere: Aprilie, Iunie, Octombrie (!!!)
Talisman norocos: al Balantei (!!!)
Influenta numerologica: pentru  cei nascuti sub influenta numarului 8 si 9 (!!!)

Efectele asupra purtatorului:
Puternic rol protector
Confera stabilitate (se ştie cât de dezechilibrate sunt balanţele, nu?)
Atrage multe modificari in viata (uneori viaţa mea e prea la fel în fiecare zi, să o condimentăm puţin n-ar fi neapărat ceva rău)
Il ajuta pe purtator sa-si scoata la iveala intregul potential (eh?)
Are calitati magice si efecte benefice pentru sanatate (ar fi ceva să nu mă mai doară nimic – asta i-ar face pe mulţi oameni fericiţi)
Mareste creativitatea, inspiratia, fericirea, imaginatia, sentimentul de valoare personala, relaxarea, energia fizica, spontaneitatea
Aduce bani, succes, noroc, fericire, dragoste, speranta, protectie, pace (adică de toate)
Pune in legatura cu vietile anterioare (întotdeauna am fost curioasă de celelalte trupuri în care am locuit)
Scade inhibitia, scoate la suprafata emotiile reprimate (mna… de-astea nu prea am, că nu reprim nimic)
Opalul de foc aduce succes la bani, confera pasiune si energie (nu ma întere ăsta, că io vreau de-ăla pe negru)
Opalul negru purtat langa inima fereste de rau, de deochi si protejeaza calatorii aflati la drum
Benefic pentru vaz, auz, dureri de cap (ce ziceam mai devreme – viaţa mea ar fi mai blândă fără dureri de cap)

Deci, ca să-l ajutaţi pe Iubi, tre’ să îi spuneţi voi de unde ar putea face rost de un opal negru veritabil. 😀 şi ca să fiu şi eu fericită de tot de ziua mea.