Top 10 chestii care nu-mi plac

Mie nu-mi plac multe lucruri. Atât de multe că un top 10 al lor nu e de ajuns. Există şanse ca leapşa asta să aibă o continuare în viitorul apropiat sau îndepărtat. Nu mai bat campii aiurea că vorba lungă săracia omului. Eu sunt oricum săracă acuma, deci:
[ordinea este întâmplatoare, că aproape toate mă enervează cam la fel]

1. [de fapt asta o să rămană pe locul 1 orice ar fi] URĂSC întarziaţii. Nu suport să aştept după cineva nici 5 minute. Efectiv simt cum mi se ridică tensiunea. Am in jurul meu oameni care întârzie frecvent şi oricât de dragi îmi sunt în rest, în momentele alea i-aş strange de gât. I mean it.

2. Politica şi economia/finanţele sunt subiecte despre care nu mă veţi auzi niciodată vorbind. Nu le suport.

3. Femeile excesiv de aranjate fără o ocazie anume. Când le văd pe stradă sau la mall ca scoase din cutie, mor. Nu înteleg nevoia de a arăta impecabil de când deschizi ochii şi până îi închizi.

4. Bărbaţii pensaţi. Nu, un bărbat cu sprancenele smulse îmi displace îngrozitor de tare.

5. Bloggerii care nu răspund la comentarii.

6. Oamenii care nu se ţin de cuvânt. Care nu respectă termenii.

7. Lipsa limitelor. Oameni care fac anumite chestii până nu mai pot, până cad laţi. Pur şi simplu nu se pot opri.

8. Butonarea telefoanelor in exces. Există oameni care parcă trăiesc prin telefonul din dotare. Toată ziua scriu mesaje, toată ziua sună, toata ziua au ceva de manevrat.

9. Secretoşii. Aia care tot timpul au de făcut ceva, undeva candva cu cineva. Nu cumva să se justifice în vreun fel că e capăt de ţară.

10. Mainile-sparte. Aia care cheltuie sume importante pe placeri de scurtă durată. În viziunea mea asta nu se numeşte că ţi-ai trăit viaţa, ci că eşti nesăbuit şi cheltui fără să te gandeşti la zile negre. Tot cu ăştia în categorie intră aia care cheltuie sume exorbitante pe lucruri pe care ori nu ştiu să le foloseasca, ori nu le sunt de trebuinţă vitală. Dacă un cineva mi-ar citit blogul poate s-ar simţi cu musca pe caciulă. Şi la punctul asta mă refer la cei din pătura mijlocie a societăţii, nu la bogătani.

Cam aşa. şi incă nu m-am legat de obiecte enervante. – Va urma –
E leapşă, să o făcă şi Stefy, Adizzy, Evergreen, Liviu, Somnulescu si clawd.