Versiunea 3.2

Așa mi-a scris pe felicitarea de ziua mea o bună prietenă, care se pricepe extraordinar să emoționeze și să distreze sărbătoritul prin cuvintele pe care le scrie.

Draga Pisi,

Ai ajuns și la versiunea 3.2 și nu oricum, ci cu un feature nou: o mini-pisi.

Așa, că nu m-am putut abține. 🙂

Deci da, am împlinit 32 de ani vineri, pe 9. Legat de vârsta asta n-am prea multe de spus, nu mă simt nicicum, nici mai bătrână, nici mai tânără. E la fel ca la 31, 30 sau 27, tot așa îmi simt anii, deși nu i-aș vrea niciodată înapoi pe cei dintre 26 și 28. Scriam anul trecut că în loc să ne plângem că vai, am îmbătrânit, să ne bucurăm că am mai trăit un an. Desigur că mă bucur și anul ăsta și sper să mă mai bucur în mulți ani de-acum înainte pe 9 octombrie. Totuși, nu mai simt demult nevoia să mă sărbătoresc, să fiu în centrul atenției, să primesc urări, să fiu festivă de ziua mea.

Anul ăsta, Sotzu’ și-a luat liber să petreacă ziua cu noi, așa că m-am gândit să-l duc la Disneyland. Și prin Disneyland vreau să spun restaurantul Sabres, la care restaurant se mănâncă pește. Mult pește, pește de toate felurile. Știam că-și dorește pentru că e ahtiat după viețuitoarele astea, așa că m-am gândit ca ziua mea să nu fie numai despre mine. Ce generos din partea mea! Nu se întâmplă prea des, dar, #delaovârstă… 🙂 Cea de-a 32-a aniversare a fost și prima alături de Ada, care s-a comportat exemplar și fiind plimbată toată ziua cu căruciorul și cu mașina, a dormit într-una. S-a trezit un pic la restaurant cât să o hrănesc și să-mi zâmbească de câteva ori, dupa care din nou la somn.

Am avut o zi frumoasă, fără distracție, fără prieteni, dar cu cei mai importanți oameni din viața mea. Iar în zilele următoare, inclusiv săptămâna asta, mă tot întâlnesc cu grupuri de prieteni să mă sărbătoresc și cu ei.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și urări și vă doresc să vi se întoarcă înzecit.


Apropos, că tot de ziua mea a apărut și interviul pe care mi l-a luat Andreea de la Blog de părinți, vă invit să-l citiți aici. E primul în calitate de mamă.