Pizzeria Napoleon nu s-a închis

Acum ceva timp se scria prin ziare că în Complexul Studenţesc au început să se închidă diverse fast-fooduri, pizzerii sau shawormerii din cauze de igienă. Am văzut şi eu în treacăt articolele care vorbeau la modul general, însă mi-a scăpat unul care distorsiona putin faptele, punandu-i un titlu nepotrivit . Mă, io câteodată nu-mi revin când mă gândesc la ce josnicii se dedau unii jurnalişti. Nu-mi revin şi nu pot să accept. Io înţeleg că în jurnalism, şi mai nou în blogging, tre’ să ai titluri care să atragă, care să determine cititorul să îţi citească articolul şi mai departe de primul rând. Da’ de acolo şi până la a dezinforma e cale lungă. Asta a făcut Adevărul scriind că pizzeria Napoleon a fost închisă. N-a fost închisă decât pentru o oră şi nu din cauze igienice, ci din cauză că o hârtie nu se lăsa găsită. După o oră, când a apărut, s-au deschis şi uşile pizzeriei pentru pofticioşi. Chit ca scrie mai jos in articol, nu toti citesc in intregime.

Aseară am fost pe-acolo şi am servit o pizza Prosciutto Formaggio şi a fost foarte bună. Fără gândaci, fără alte chestii care se bănuieşte, în urma articolului, că ar putea sălăşlui în blatul ei pufos.

Chestia care m-a impresionat pe mine şi care ar fi trebuit să impresioneze şi pe cei de la Adevărul e că bucătăria, mai exact locul în care se prepară pizzele e la vedere, în incinta sălii de mese. Deci dacă ai chef să te zgâieşti cum nenea bucătarul iţi pune ingredientele pe blat, n-ai decât, se întâmplă sub ochii tăi.

Am gustat aseară pizza pane cu salata de vinete… măăăi, voi ştiţi cat e de bună??? Io n-am ştiut, da’ bine că ştia Nebu. Acuma, când mi s-o face poftă, ştiu unde să dau fuguţa. 😛

Fiecare (Iubi, Dojo, Nebu, Ovi, Richie si Luci) şi-a luat altceva, după cum ilustrează pozele.


Un singur lucru am de comentat: sosul de smântână cu usturoi ar trebui îmbunătăţit un pic, în rest, pe bune că nu vi se întâmplă nimic dacă mâncaţi acolo.
La fel ca Ovi, şi eu am o pizzerie favorită şi de puţine ori comand din altă parte, da’ pentru că Iubi stă în complex şi de cele mai multe ori comandam pizza când suntem la el, cred ca Napoleon o să ne fie mai la îndemână. Iaca şi meniul, deşi îi şi pe site: