Pizzeria Napoleon nu s-a închis

Acum ceva timp se scria prin ziare că în Complexul Studenţesc au început să se închidă diverse fast-fooduri, pizzerii sau shawormerii din cauze de igienă. Am văzut şi eu în treacăt articolele care vorbeau la modul general, însă mi-a scăpat unul care distorsiona putin faptele, punandu-i un titlu nepotrivit . Mă, io câteodată nu-mi revin când mă gândesc la ce josnicii se dedau unii jurnalişti. Nu-mi revin şi nu pot să accept. Io înţeleg că în jurnalism, şi mai nou în blogging, tre’ să ai titluri care să atragă, care să determine cititorul să îţi citească articolul şi mai departe de primul rând. Da’ de acolo şi până la a dezinforma e cale lungă. Asta a făcut Adevărul scriind că pizzeria Napoleon a fost închisă. N-a fost închisă decât pentru o oră şi nu din cauze igienice, ci din cauză că o hârtie nu se lăsa găsită. După o oră, când a apărut, s-au deschis şi uşile pizzeriei pentru pofticioşi. Chit ca scrie mai jos in articol, nu toti citesc in intregime.

Aseară am fost pe-acolo şi am servit o pizza Prosciutto Formaggio şi a fost foarte bună. Fără gândaci, fără alte chestii care se bănuieşte, în urma articolului, că ar putea sălăşlui în blatul ei pufos.

Chestia care m-a impresionat pe mine şi care ar fi trebuit să impresioneze şi pe cei de la Adevărul e că bucătăria, mai exact locul în care se prepară pizzele e la vedere, în incinta sălii de mese. Deci dacă ai chef să te zgâieşti cum nenea bucătarul iţi pune ingredientele pe blat, n-ai decât, se întâmplă sub ochii tăi.

Am gustat aseară pizza pane cu salata de vinete… măăăi, voi ştiţi cat e de bună??? Io n-am ştiut, da’ bine că ştia Nebu. Acuma, când mi s-o face poftă, ştiu unde să dau fuguţa. 😛

Fiecare (Iubi, Dojo, Nebu, Ovi, Richie si Luci) şi-a luat altceva, după cum ilustrează pozele.


Un singur lucru am de comentat: sosul de smântână cu usturoi ar trebui îmbunătăţit un pic, în rest, pe bune că nu vi se întâmplă nimic dacă mâncaţi acolo.
La fel ca Ovi, şi eu am o pizzerie favorită şi de puţine ori comand din altă parte, da’ pentru că Iubi stă în complex şi de cele mai multe ori comandam pizza când suntem la el, cred ca Napoleon o să ne fie mai la îndemână. Iaca şi meniul, deşi îi şi pe site:

15 Comments

 • did

  eu, eu stiam de vinete cu pizza pane! sau de paine prajita cu vinete la Tinecz. de fapt, eu stiu de vinete cu orice :))

  domle da’ va tin kg sa mancati cu spor, observ… [dah, mi-i ciuda :P]

 • Alina

  E pizzeria mea preferata! Preturile mi se pare cam mari, dar merita daca vrei calitate 🙂

  Eu stau la 3 minute de mers pe jos de Napoleon. Mi-ar fi placut sa vin cu voi la o pizza. Poate data viitoare 😉

 • Bia

  Cu această ocazie vreau să vă recomand cea ma bună pizza din lume (asta până în august când merg în Italia).
  Deci dacă treceți prin Florești, asta vine chiar la intarea în Cluj-Napoca dinspre Oradea, este musai să vă opriți la Restaurantul/Pensiune IL MILANESE și să mâncați o pizza, o să vă întoarceți cu prima ocazie.
  Menționez că nu dețin acțiuni acolo (deci e reclamă gratuită), deși n-ar fi rău 😀

 • Florin

  Eu prefer sa ma duc la o pizzerie pe care o cunosc, la care merg si de la care comand stiind sigur ca pizza e buna, serviciile sunt bune si totul e in regula. Obsesie sau … tu preferi sa mergi la o singura pizzerie ? Traditie sa spun asa.

 • Andreea

  Te batttttttttttttttttttttttttttttt! Eu sunt fan pizza, mi-ai facut o poftaaaaaaaaaaaaaaaa:)
  Sa fiu sincera nu am mancat niciodata pizza la Napoleon dar va trebui sa o incerc si eu!

 • Tomata

  @ Alina –> Mda… articolul nu este in totalitate gresit, doar ca omite anumite chestii care pizzeriei dauneaza.

  @ did –> La urmatoarea noastra intalnire, care sper sa fie cat mai curand, te scot la o pizza pane. 😛

  @ Alina –> N-ar fi rau sa organizam o iesire in masa la Pizza Napoleon. Cerem redeucere, daca mergem in masa. 🙂

  @ Dora –> El a mancat Pizza desert, arata sublim. Cum sa nu te pierzi in fata ei? ;))

  @ Bia –> Nu stiu cand o sa am drum pe ruta aia, da’ sa stii ca o sa tin minte. Mi s-a mai recomandat o data sa manc la un popas de-asta si mancarea a fost incredibila. Deci tin cont. 😉

  @ Florin –> Si cum poti sa cunosti o pizzerie daca nu o incerci. Am si eu o pizzerie preferata, dar daca sunt invitata undeva, nu ma refer neaparat la cazul acesta, ce sa fac? Sa nu ma duc pentru ca nu e pizzeria mea preferata? 🙂 Oricum, n-am nimic de comentat, pizza e chiar foarte buna.

  @ Andreea –> Pai uite, ai ocazia sa iesi din bucatarie si sa ii lasi pe altii sa gateasca pentru tine. 🙂

  @ Gingav –> Eu manc orice pizza cu sos de smantana si usturoi, asa ca … nu cred ca tine de cat de buna e pizza fara. 🙂

  @ Tibanu –> Eh, da. Mai am haine si de alte culori.

 • Stefan

  E clar, articolul tau a redresat imaginea localului. Ca sa nu mai spun de imaginile cu produsele respective…iti ploua in gura nu alta 😉

 • Tomata

  @ Stefan –> Eh… sper ca i-au ajutat reclamele de pe blog. Adica chiar nu inteleg de ce sa sufere o pizzerie din cauza altor localuri unde s-au gasit viermi in mancare??

  @ Andreea –> Vezi? ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge