LA ink – expozitie de tatuaje si piercinguri

Noroc cu taică-miu că mă mai uit şi eu la TV. Adică el se uită la filme la mine pe calculator şi eu sunt invitată să părăsesc încăperea şi să nu intru să-l deranjez. Sau dacă stau acolo să îmi ţin respiraţia şi să nu-i distrag atenţia. 😛 Câteodată, când e târziu, mă pun în pat şi citesc. Acum 2 seri însă n-am avut chef de citit şi m-am dus în altă cameră să mă uit la TV. Cum puţine lucruri mă interesează de pe posturile romaneşti, m-am aventurat pe teritorii mai prietenoase, cum ar fi discovery-urile.

Aşa am dat peste o emisiune înrudită cu alta la care mă mai uitam din când în când pe Discovery Travel & Living. LA ink este un fel de reality show nişat. Adică este o emisiune despre tatuaje, da’ în fiecare episod oamenii care vin să se tatueze vorbesc despre motivaţiile lor, despre semnificaţiile pe care le au pentru ei imaginile pe care vor să şi le imprime pe piele. Apoi, pe lângă poveştile clienţilor mai sunt şi scurte pasaje din vieţile artiştilor care prestează la salonul lui Kat von D.

Că să vă informez un pic asupra ideilor principale:
•    LA ink este un spin-off al Miami ink-ului, alta emisiune de gen
•    numele salonului este High Voltage Tatoo şi ii aparţine lui Kat von D, care a lucrat iniţial pentru Miami ink, dar a părăsit echipa şi şi-a deschis taraba proprie
•    împreună cu Kat, din echipă mai fac parte 3 femei: Pixie, Kim şi Hannah şi un tip, Corey.
•    serialul se difuzează în fiecare zi, pe Discovery Travel & Living la orele 6:05, 13:10 şi 21:10

Ce mi-a atras mie în mod special atenţia sunt următoarele chestii:
•    în primul rând, incredibilul talent pe care cei 5 artişti îl au. Vine cineva cu o poză şi în câteva ore poza e pe pielea lui, exact aşa cum arăta pe hârtie. În episodul pe care l-am văzut ieri venise un bărbat care voia imaginea fetiţei lui bolnave pe umărul stâng. Am rămas prostită cât de exact şi de identic a ieşit tatuajul. Apoi venise un pompier care voia să i se tatueze tot spatele cu ceva „peisaj” de război. Artă, nu altceva.
•    femeile alea, deşi tatuate, arata incredibil. Frumoase, machiate deşi toate sunt desenate şi găurite, da’ jur că mi se păreau mai sexy ca nişte Miss. Da’ de fapt vedeţi şi în poză. Acum nu zic eu că ar trebui să ne tatuăm toate, da’ văzându-le pe ele, mi-am schimbat părerea despre femeile tatuate aşa mult. (dacă mă gândesc la Angelina… pfui).

LA ink
Kat von D

Pixie

Kim

Hannah

Corey

Nu pot decât să vă invit să vă uitaţi.
Şi odată cu asta, mă gândeam să lansez alta expoziţie: una de tatuaje şi piercinguri. Cine se bagă? 🙂

Later edit:

Astept pozele cu tatuajele si cu piercingurile voastre pana pe 19 iunie. Pe 20 o pun online. 🙂