“Hai la mine la un film”

Ia să vă gândiţi bine la ce „film” vă referiţi de fapt când faceţi invitaţia asta unei persoane de sex opus pentru prima oară. ;)) Şi să vă mai gândiţi de câte ori aţi văzut filmul ales pana la capăt, dacă persoana în cauză a acceptat invitaţia. 😛 Sau de câte ori aţi ales un film bun pentru deosebita ocazie. De fiecare dată e o tâmpenie de film, pe care nu vrei să-l vezi nici măcar până în minutul al zecelea, da’ dacă ştii cum să te învârţi şi cum să te comporţi, poate nici n-ajungi până acolo. Jocul asta de-a văzutul filmului e destul de incitant şi jur că merita jucat. Pentru că dacă treci de cele 10 minute, deja oricum nu te mai gândeşti la film ci fie la cum să ataci, fie la motivul pentru care nu eşti atacat. Şi minutele trec şi tensiunea creşte. Şi odată cu ea şi dorinţa.

Dacă eşti fată, începi să te întinzi, ba că nu stai bine, ba că iţi mai trebuie o perină, ba că ar fi mai comod pe umărul lui, ba iţi trebuie apă, ba iţi trebuie popcorn, ba una ba alta.
Dacă eşti băiat te oferi să ii faci masaj (asta îi altă tactică veche şi des folosită), să ii aduci perini, să o ţii în braţe (de multe ori filmul e ales în aşa măsură încât asta să fie cea mai potrivită poziţie).

Odată ce contactul tactil s-a stabilit, oh, lucrurile devin puţin mai uşoare, e clar că drumul e deschis, urmează marea mişcare. Şi totuşi întârzie, că deh, are şi el (sau ea) emoţii. Când filmul devine insuportabil, unul dintre voi bagă un „what the hell”, închide ochii şi bâjbâie cu buzele prin întuneric să îl găsească pe celalalt. 🙂 Fie îl sărută pe păr, pe gât, pe ureche, pe obraz, fie direct pe buze sau e mai înfigăreţ şi jap cu limba pe amigdale. 😛

De acolo, ce urmează e treaba voastră, oricum cale de întoarcere nu mai e, că dacă e… atunci e… naşpa! Păcat de film. ;))
Nu ştiu sigur, dar aproape că aş băga mâna în foc că e cel mai folosit pretext pentru a face sex. Alături de „hai pe la mine să bem un vin”, „nu treci pe la mine să-ţi arăt pozele din vacanta” sau „am un cactus nou, vii să ţi-l prezint?”, „hai la mine la un film” e cel mai direct apropo (aproape că o zici pe faţă) 🙂

* Don’t mind me… I’m just reliving my memories. ;))