Aşa a fost la conferinţă

Pentru că pe Facebook apar numele din buletin iar pe blog sunt pseudonimele care le-au consacrat, nu prea ştiu exact cu cine am stat de vorbă la conferinţa Dove, dar a fost atât de mişto încât mă alătur celor care mai vor astfel de conferinţe. Eu n-am putut sta decât 2 ore pentru că fiind în timpul programului de lucru…

Ca să ştiţi ce s-a întâmplat joia trecută: conferinţa Dove Hair Minimising a început la ora 10 şi a ţinut până la 16, au participat 32 de doamne şi domnişoare, s-a comentat de 800 de ori (!!!) şi s-au câştigat foarte multe premii (Dove Gift box, seturi deo&roll-on Dove HM, halate de baie).

S-a discutat în principal despre funcţia inovatoare de hair minimising, despre ce efect are deodorantul asupra pielii, asupra firelor de par, asupra hainelor – nu lasă urme albe, despre senzaţia de catifelare de după folosire. S-a întrebat dacă Dove va face ceva de genul asta şi pentru bărbaţi pentru că se ştie cât de respingător e parul de la subraţ şi la ei, s-a ridicat problema unor alte produse care să beneficieze de funcţia de hair minimising – toate ştim câtă nevoie ar fi de aşa ceva pentru alte părţi ale corpului mai… „împădurite”. În rest s-a discutat ca între fete : despre epilare în cea mai mare parte pentru că asta ne supără şi ne doare cel mai tare, despre unele nemulţumiri legate de produse. Păcat că n-am ajuns şi eu să urlu în gura mare pe Facebook cât de tare urăsc eu procedeul şi că mă supun lui cu frică. Dacă ar exista un produs care să înmoaie rădăcinile înainte de epilat, io aş fi clientă fidelă.

Cam asta a fost. Dove a făcut o campanie de promovare a noilor produse pe 12 bloguri feminine şi o conferinţa pe Facebook. Dacă n-aş fi participat la ea şi dacă n-aş fi primit produsele la testat, cu siguranţa m-ar fi convins să încerc. Bravo Dove şi pentru produse şi pentru campanie. 🙂

6 Comments

 • anatati

  Eu cred că cei de la Dove au cele mai ingenioase strategii de marketing. De la reclamele în care au inclus femei … nu tocmai silfide, la campania pe bloguri şi conferinţa Facebook. Excelent. Şi produsele lor sunt printre cele mai bune la clasa asta de preţuri 😉 Abia aştept să testez Hair Minimising.

 • Tomata

  @ anatati –> Mie reclamele cu femei obisnuite mi-au placut la nebunie. Chiar m-am simtit bine ca nu mi-au fost prezentate de o supermodela.

  @ sayadinna –> 🙂 Multumesc. 😉

 • Oana

  Am observat ca in blogosfera feminina exista foarte multe articole publicitare sau nu referitoare la acest produs Dove. Eu stau si ma gandesc, inainte de a promova acest produs v-ati intrebat cam care e gradul de toxicitate si cam ce substante contine? Cresterea firului de par e naturala pana la urma…Intreb si eu.

 • Tomata

  @ Oana –> Problema pe care o ridici tu este una destul de importanta. Eu una recunosc ca nu m-am gandit la asta. 🙁 Cred ca inca se mai pot pune intrebari pe Facebook si cand am timp o sa ridic intrebarea. Merci. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge