Inca un talent care are nevoie de români

Daca nu ma tragea Carlitos de mana sa imi aduca la cunostinta eforturile Angelicai, habar n-aveam de existenta ei. Angelica este o tanara domnisoara din Moldova, studenta in Bucuresti, cu un talent deosebit si o voce impresionanta. Ce e si mai impresionant e efortul pe care il face pentru a se afirma, efort pentru care eu am un deosebit respect. Pentru ca nu sare cu banii la o casa de discuri, nu se linguseste pe langa vreun sponsor potent, nu se vinde pentru nimic, dar isi pune talentul la bataie intr-un concurs international. Deci n-are nevoie de donatii de nici un fel, ci doar de niste voturi venite de la noi.
Angelica participa la un concurs pe site-ul musicmogul si pana acum se descurca destul de bine. E pe locul doi cu 3764 de voturi (la ora la care scriu eu postul). Cu ajutorul nostru poate ajunge mai sus, ideea e sa o promovam pe bloguri, pe mess, pe mail, cum putem. Sa aratam lumii ca avem si talente nu numai de-alde Indiggo.
Angelica si-a creat o pagina pe youtube (neaparat sa ascultati coverul dupa I have nothing), are un blog si totul e cat se poate de transparent. Ascultati-o, faceti-va un cont, votati-o si mandriti-va ca e romanca. 🙂