Intrebari copilaresti

1. Cat de departe esti de copilarie?
Uneori ma simt foarte departe – toate neplacerile si nervii vietii cotidiene ma fac sa uit ca atunci cand eram copil n-aveam nici o grija si tot puteam trai linistita. Alteori, ma simt foarte aproape – ma prostesc, ma matai, ma marai si ma comport ca un ţânc de 5 ani (dau din picioare, sar in pat, ma bosumflu, ma alint singura, etc)

2. Mai ai prieteni din copilarie?
Prietene. Da, mai am 3 (Laura mica, Andreea mica si Adela). Desi stam in aceeasi zona, la cateva blocuri distanta, ne intalnim destul de rar. Dar de fiecare data cand ne intalnim putem vorbi ca si cand timpul nu s-ar fi asternut intre noi. De la cele mai intime confesiuni pana la analiza ultimelor hituri muzicale, putem vorbi despre orice.
Ah, si mai am si vreo 3 prieteni (Mita, Gabi si Ovi), cu care ma intalnesc la fel de rar, dar intotdeauna e o placere sa stam in fata blocului la o rapida trecere in revista a evenimentelor petrecute de cand nu ne-am vazut.
Pacat ca am crescut si ca nu ne mai jucam in spatele blocului de-a nimic. 🙁

3. Care au fost cele mai frumoase momente ale copilariei tale?

Uf… Nu pot sa aleg doar cateva. Au fost atatea jocuri de toate felurile, idei pestrite ce ne-au colorat anotimpurile in cele mai calde culori. Ar fi nedrept sa arat cu degetul doar cateva dintre ele.

4. Cate vise de copil ti-au fost implinite?

Hm… Mi-am dorit mult sa am un catel cu care pot sa ma joc cat si cum vreau eu. L-am primit in cele din urma. Apoi a venit alt doilea, la fel de maleabil si prietenos cum imi placea mie. 😀
Alte dorinte nu-mi mai amintesc. Oricum n-am avut nazuinte prea inalte, imi era de-ajuns ce aveam.

De la Crina, spre Baghy, Carlitos, Ovi si Ines.

Pentru ca mi-am adus aminte ca mai am o leapsa de la gemenele vitrege si pentru ca se potriveste numai bine cu subiectul, iaca si poza cu mine de prin clasa a II-a, tipica poza pe care o faceam cu totii cu diverse ocazii. (Ignorati-mi moaca de copil retardat.) Nu stiu cine n-a facut leapsa asta, dar incerc sa il trag de maneca pe Stefan. Poate mai are poze asemanatoare.