Fără net, da’ in Rai

S-au dus zilele in care plateam RDS-ul trimestrial. Cum nu platesc o luna, cum jap! imi taie netul. 🙁 Ma duc maine fuguta sa-l achit si pana joi seara ioc postări. Mna, asta e… Nu crăp.

Da’ nu inchei pana nu refulez indignarea pe care mi-o creeaza unii internăuci care tot incearca sa ma faca sa cred ca “tomatele nu merg in rai.” Băăăă, TOMATELE MERG IN RAI,  da??? Pentru ca in viata de apoi se simt ele cu adevarat implinite. Cand ajung ketch-up Regal. Sa mai prind pe careva ca ajunge la mine, la Barbie, la Alice sau la Zole cautand asta pe Google.

Si cu PS: imi zice zi mie cineva de ce atat de multa lume cauta neadevarul asta pe net? E ceva melodie, film, carte, sau ce???

16 Comments

 • nebuloasa

  Era o reclama, parca, in care asta era ideea principala..la nush ce ketchup sau suc de rosii sau pasta de rosii, ceva de genul “tomatele nu merg in rai, dar merg in produsul cutare”; o idioata de reclama, oricum.
  Tomatele categoric merg in rai :))

 • razvan

  Aaaa…deci, sa incep cu o tona de discleimăre gen mama se uită la Acasă des ÅŸi eu mai sunt ocazional expus la treburi de pe-acolo. Åži ei au un serial zilele astea intitulat sugestiv “Toantele nu merg in rai”.
  De la toante la tomate…mai greu, dar e mai bine decât ipoteza cu reclama, că acolo tomatele chiar merg în rai ÅŸi raiul e-n ketchup. Amin.

 • Barbie

  Sincera sa fiu, eu una ma asteptam la o reactie mult mai acida din partea ta, la un post de 1000 de cuvinte furioase etc. :))
  Nici eu nu pricep ce le vine astora de cauta asa ceva, dar in atatea luni de Raspundem ascultatorilor am invatat un lucru: Evanghelia dupa Guglea bate si Vechiul, si Noul Testament (iertata’mi fie blasfemia)…

 • anatati

  Dom’le, fantastic ÅŸi mie mi-au tăiat netul. Au înnebunit ăştia la RDS cu totul. La lună??? Nici Romtelecom nu făceau aÅŸa ceva.

 • molecula

  eu cu RDS-ul m-am razboit mult, dar le-a trecut! E si normal ca Tomatele sa ajunga in rai, daca nu in Rai unde ar mai putea merge o Tomata? In vacanta? 😀

 • Tomata

  @ Raoul –> Foarte bine. 🙂

  @ Alice –> Ba merg, asa zic ele in reclama si eu le cred.

  @ nebuloasa –> Pai da, in reclama la ketchupul Regal. 😉

  @ razvan –> Aaaaa, deci asa se explica. Toantele nici macar nu stiu sa caute corect. :)))

  @ lollittta –> Io sper sa nu fie nici o discriminare, da’ rosiile merg in rai si punct.

  @ Cartitoiu’ –> Ihi, am citit, da’ de la lucru si n-am putut sa comentez. 🙁 Numai de la pretin. 😛

  @ richie –> Ce fobie, ma? De Rai? Da’ ce-s nebune?

  @ carlitos –> :))) Da, in stomac. Si dup-aia in Rai. 😛

  @ Barbie –> As fi scris, da’ nu era pe netul meu si am vrut sa previn repede lumea. Sa motivez absenta.

  @ anatati –> 🙁 Urat din partea lor.

  @ zOle –> Sa ma scuzi. 😀 Am schimbat.

  @ Barbie –> Doamne, feri. Da’ daca pot, promit sa te bantui pe tine si pe ceilalti curiosi sa va povestesc cum ii pe-acolo. 😛

  @ molecula –> Io n-am avut treaba cu RDS-ul. Au fost fairplay pana la fazele astea cu plata pe luna. Tomata merge in vacanta imediat cum se mai incalzeste afara. 😀

  @ TiBi –> Cu tomatele? :-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge