A 13-a oară a fost RED party

A fost si intalnirea bloggerilor cu numarul 13. Ghinion au avut doar cei care au pierdut la cuie si la darts, eu sigur nu. Am castigat de vreo 3 ori la darts, nu m-am bagat la batut cuie, deci ma pot considera o castigatoare.

Pentru cei care se intreaba si nu stiu inca a cui a fost ideea cu party colorat, aflati ca eu am fost capul rautatilor. Insa daca vreti sa injurati pe cineva pentru culoare, atunci dati vina pe Dan. 😛 Noa, eu n-am avut nimic de obiectat, va dati seama. 😀

In binecunoscutul Irish Pub ne-am strans iarasi o manuta mai mare de oameni, sa ne celebram pentru a 13-a oara. Si fu fain, am ras, am mai povestit, am socializat, am aflat chestii noi de la oameni noi, am facut poze. Eu nu prea multe ca eram preocupata cu sagetile. De pe deja celebrul Zălist, o sa iau linkurile sa vad si eu care cine era, ca a venit multa lume noua la noi in batatura.

Si dup-aia inchei subit ca nu prea am chef de scris. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, da’ in ultimul timp mi s-o cam luat pofta de a scrie pe blog. Sper ca e doar o faza si ca o sa ma intorc cu drag la voi. Sau poate e din cauza multor c*caturi pe care le-am citit prin blogosfera in ultimul timp. Pardon my French.

Dan, Oana, Dojo (ha, ca nu mi-ai zgariat masina :P), Mircea Popescu, Lucian, Adelina, Horica, Adi, Petre, Alexandra Martin (mai zic o data: tare interesant a fost ce mi-ai povestit), Doru, Cristi, Tibi, Mircea (?), Ovi (da, e tot superb!), Nebuloasa (io zic sa nu mai lucri atata), Richie, Ovidiu U, Razvan (tot nu te-am intrebat: special pentru intalnire te vopsisi?), Dora, Ligia (?), Nuzzu (milioane si catralioane de scuze ca te-am uitat pe-afara), Cezar (redirect tomatacuscufita.com), Bloodie (merci de caramea), Tudor (vinde ceva Canon si un Olympus), Costel, Catalin, Cami (nonconformista, a pus coada verde unei rosii gigantice), Seicean, Hatchet88, Alice, Dani, Bloo, Roxid, Rob si in trecere Radu. Daca am uitat pe careva, va semnati in comenturi si revin la lista.