Imi ofer serviciile

Mie cand imi vine sa cuget, cuget. Si stand eu asa proptita intr-un gand ca intr-un baston, m-am decis sa ii pun gandului blogul la dispozitie sa se exprime liber. Ca de mult tot colcaie prin santurile de pe creierul meu si poate daca-l eliberez ma simt si eu cu inima impacata. Gandul asta zice asa:

„Eu vreau sa scriu. (eu adica subsemnata). Sa scriu despre lucruri care-mi plac, sa ma documentez, sa ma chinui sa concep un text si sa public undeva textul asta ca sa il citeasca si mai multa lume. Adica, pe sleau, vreau sa fiu colaboratoare la o publicatie online sau la un ziar sau la o fituica de-asta gratuita. Vreau sa fiu platita sa scriu.”

Asta e unul dintre visele mele si am increderea ca m-as achita cu bine de indatoriri daca mi s-ar oferi ocazia. Cu singura conditie sa nu trebuiasca sa scriu despre politica, moda, stiri, sport sau masini. Ca nu ma pricep si as fi un dezastru total. 🙂 Asta e una dintre dorintele mele si pentru ca multi ma indeamna sa fac ceva in privinta asta, uite ca am facut. Imi ofer serviciile cui are nevoie de ele.
Uf, am indraznit, acum sunt curioasa ce urmeaza. Care sunt sansele sa mi se indeplineasca dorinta asta? 🙂