Pentru o mama distrusa

Am pregatit postul despre intalnirea aniversara a bloggerilor, insa un lucru ce ma macina peste masura e prioritar si o sa il public chiar acum. Dragi mei bloggeri, stiu sigur ca nu va veti supara si va rog din suflet sa fiti alaturi de mine in incercarea de a ajuta o mama careia justitia ii este potrivnica. Acum 2 minute am vazut la Acces Direct pe Antena 1, trista poveste a mamei lui Lucian, baiatul ucis pe trotuar de catre Majestatea sa, Regele Cocoana. Au avut nerusinarea sa il scoata nevinovat, au avut nesimtirea sa il invinuiasca pe bietul taximetrist si sa ii calce tanarului amintirea in picioare. Aceasta mama, pe langa faptul ca traieste un chin inimaginabil provocat de moartea fiului ei, se lupta cu o justitie nu oarba, ci orbita si asurzita de contul bancar si de influenta acestui „domn” care a omorat  „doar un singur om”. Nimeni nu indrazneste sa depuna marturie impotriva lui pentru ca ii e teama de ce i s-ar putea intampla. Un bodyguard refuza sa declare ca l-a vazut iesind dintr-un club dupa ce a consumat bauturi alcoolice, martori oculari se sperie sa deschida gura pentru ca probabil au fost amenintati.

Nu cred ca noi putem face ceva din punct de vedere juridic in acest caz, insa o putem ajuta pe mama lui Lucian sa plateasca o suma destul de mare pentru apartamentul pe care trebuia sa il plateasca fiul ei daca n-ar fi murit. Nu stiu daca exista conturi deschise unde se pot face donatii, insa va rog, daca exista, spuneti-mi si mie. Spuneti intregii tari pentru a o ajuta pe aceasta mama sa nu isi faca sarbatorile de Craciun in strada.

Mi-e foarte greu sa fiu spectatoare la asemenea nedreptate si in momentul asta ii urasc pe romani cu toata fiinta mea. Pe acei romani care nu vad dincolo de interesele lor, pe acei romani care sper sa arda in iad pentru ca permit sa se intample injustitii de genul asta.

Si nu vreau ca din cauza lor sa ajung si eu ca multi altii sa imi urasc tara, nu vreau sa imi fie rusine ca sunt compatrioata cu acesti mizerabili. De aceea, va cer voua, bloggeri, autoritati, oameni cu influenta sa schimbati raul in bine, sa aratati ca va pasa, si sa obligam impreuna legea sa se aplice la fel pentru toata lumea.

Domnule Emil Cristescu, domnule primar nu intoarceti spatele acestei femei indurerate, nu lasati ca Timisoara sa fie subjugata de Craiova si nu ii dezamagiti pe timisoreni.

Dragii mei prieteni bloggeri, haideti sa ajutam si noi cum putem, cu un articol despre caz, cu o suma de bani.

Iar daca printr-o minune vreun martor al acelui accident imi citeste blogul, te rog, fa dreptate, pentru ca e in puterea ta.

Lansez aceasta rugaminte intregii blogosfere, insa cu precadere timisorenilor care sunt sigura ca nu pot accepta una ca asta. Anca, Oaanaa, Cami, Adeline, Flavia & Andreea, Lucian, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Florin, Tudor, Richie, Alice, Ovi, Khris, Dan, Cristi , Adi, nebuloasa, Razvan, Druje, Ama, Rebecca, Alex, BlooCarmen Holotescu, Simona, Cartitzoiu’, Crinutza, NEOX, White Noise, toti care vreti sa scrieti despre asta si sa faceti donatii cand aflam conturile, sunt sigura ca n-o sa va para rau.

Pentru ca noi, spre deosebire de altii, tinem la dreptate.

Later edit:

Cine are vreo sursa de contact a mamei lui Lucian, il rog sa lase un comentariu sau sa imi trimita un email. Multumesc.
Iti multumesc Ovidiu pentru informatie.
Sursa: articol de pe Jurnalul National, de unde am preluat si fotografia.


Va rog dati stirea mai departe, donati atat cat puteti si din miile de lacrimi ce curg pe obrajii acestei mame, stergeti macar cele care curg din cauza grijilor. Vine Craciunul,gasiti in sufletele voastre putina marinimie si bunatate.

Pentru persoanele interesate să ajute în acest caz disperat există şi două conturi bancare pe numele GRĂMESCU AURELIA la:

Banca Comercială Română, filiala Timişoara Piaţa Dacia, conturi :

EUR – RO42 RNCB 0552 1046 8424 0002

RON – RO69 RNCB 0552 1046 8424 0001 (COD SWIFT – RNCBROBUXXX).