Branding Tomata

Am o tona de posturi de scris, si jur ca nu am timp. Care mai de care mai important, care mai de care mai prioritar. Insa, o luam cu incetisorul si acordam acestei zile laurii pe care ii merita. Vreau sa le multumesc inca o data tuturor celor care au comentat la postul anterior si mi-au urat la multi ani, asemenea va urez si voua si ma bucur ca va place noua tema. Si cum azi am primit cadouri la care nu ma asteptam, surprize pe care nu le-as fi visat, tin mortis sa le impartasesc cu voi. Atat colegii cat si Iubi au inteles cat de mult inseamna blogul pentru mine, si mai mult ei decat eu insami, au facut din Tomata un brand. 😀 OK, am inceput eu cu rosiile, insa ei au dus-o mai departe.
In ordinea intrarii in posesia mea:

Un superb set de margele si cercei, lucrate manual, coapte pana la ora 2 dimineata de Andrea, care stie sa fie o prietena mult mai buna decat stiu eu, una care imi spune o vorba buna cand am mai mare nevoie si una care ma face sa rad cand trebuie.

Mult doritul si amanatul tricou cu numele blogului nu mi l-am facut singura, asa cum planuiam, ci l-au facut colegii mei de birou pentru mine. Textul: blg.ro ;)) Special thanks to Roxana (ideea cu tricoul si designul ii apartin) :*

Mergeam de multe ori la Carturesti si treceam pe langa cartoiul asta, il deschideam, il admiram, il mangaiam, il inchideam, suspinam si plecam. Acum e la mine in biblioteca. 😀 Tot cu ajutorul colegilor.

Sincer, ma multumeam cu hainuta blogului si cu un buchet de flori. M-am intristat un pic cand am vazut ca Iubi vine cu mainile in buzunar, fara nici o floricica, insa am uitat destul de repede. Imi era foame tare si n-am bagat de seama. Insa cand a scos din rucsac o cutie alba, mai exact dupa ce am deschis-o, mi s-a taiat rasuflarea. Margelele de la Lola pe care eu le vazusem cu ceva timp in urma, si la care am renuntat pentru ca nu era o perioada favorabila financiar, erau la mine in mana. Lola, pana la urma tot eu sunt stapana lor. 🙂 Iubi meu a tinut minte, s-a interesat, a trimis mailuri, a lucrat impecabil fara stirea mea si mi-a luat piuitul cu gestul lui. Vi-am mai spus vreodata ca Iubi meu iz za best? Daca nu, sa stiti ca e. De-aia il iubesc eu asa. 🙂

Am vrut sa va zic si de cerceii cu tomate, insa vreau sa le ofer un post special. 🙂
Uf, m-am achitat de-o datorie.