Recunosc: îmi place la mall

Intr-un final trebuia sa se intample si asta, trebuia sa imi dau arama pe fata si sa recunosc in public ca si eu sunt o mall-usca. E adevarat, nu una originala, nu m-am mutat in mall, dar nici sa ma jigniti numindu-ma wannabe nu se poate. Frecventez mall-ul cu aceeasi regularitate cu care cumpar paine. Pentru ca painea e unul din scopurile pentru care ma duc acolo. Dar, stati cu binisorul sa le luam pe rand. Sa imi fac mea culpa pana la capat. Deci, asa cum ziceam, de ceva vreme, sunt o clienta fidela a catorva locatii de care, sincer, nu mai vreau sa ma despart. Aproape in fiecare zi, in jur de ora 5, ma puteti intalni pe coridoarele de la demisol sau parter, iar in unele week-end-uri urc si pana la etajul 2, indraznesc chiar si la 3.
Sa va desenez traseul: intru la demisol prin partea dinspre Calea Aradului, ma duc agale pe langa Diverta, unde ma zgaiesc in vitrina sa vad daca au adus revista lor gratuita (nu o mai aduc de vreo 2 luni), apoi inaintez spre tinta numarul 1 – Discount Market. De acolo ma aprovizionez cu paine pentru a-i satisface mofturile taticului meu. De multe ori nu cumpar decat paine, dar in zilele mai cu bani, plec cu vreo 2 plase de plastic pline (stiu nu e prea eco-friendly). Cand am terminat cu obligatiile ma duc sa imi clatesc retinele. Si anume la Carturesti. Ma uit la carti, le mangai si ma consum in mine cand vad ca alea pe care le-as cumpara costa de la 30 de lei in sus. Cand nu mai pot indura atata suferinta, ma duc acasa.
De cand am fost prima oara la Cinema City, am dezvoltat o pasiune pentru cinematograf. Filmele vazute pe calculator nu mai prezinta nici un interes, asa ca am ajuns la performata sa vizionez un blockbuster cel putin o data la doua saptamani, daca nu mai des. Imi iau o geanta mare sau un ghiozdan, imi fac provizii de la Discount ca sa am ce molfai in timpul peliculei si cu un ranjet evlavios pe mecla, ma strecor pe langa tipul de la bilete.
Alta destinatie, de la catul cel mai de sus e de fapt un aeroport al E-urilor, pe numele lui KentuckyFriedChicken. Cand ma trazneste pofta de Crispy Strips cu sos de usturoi, nu plec din mall pana nu ma indop ca altfel imprastii bale peste tot.

Am zis de Discount, am zis de Carturesti, de Cinema City, de KFC… cred ca cam astea ar fi. Ce? Doar nu va imaginati ca merg la shopping?