Efectul mancarii asupra messengerului

Nu e lipsa de inspiratie, insa mi se pare comic. Marti, sau luni, nu mai stiu cu exactitate m-am facut si eu vizibila populatiei messengeriste si din motive de lipsa de la masa de lucru, ma simteam datoare cu o explicatie in cazul in care as fi fost abordata. Cum sa faci asta mai simplu decat sa pui explicatia la status. „Fac mancare, deci nu deranjati”. Sa te tii. Se deschideau ferestrele ca baloanele la nunta, care mai de care cu intrebari despre calitatile mele gastronomice sau curiozitati culinare.
Acuma sa ne intelegem, eu nu sunt bucatareasa, nu ma prea omor cu gatitul, dar nici catastrofa in bucatarie nu sunt. Cred ca de-asta urmatorii musterii s-au aratat interesati de cartofii mei.

Andreea

Andrea

Iubi

Martina

Andrei 1

Andrei 2


Stiu ca sunt numai Andrei si Andree, dar asta e, pe restul am uitat sa ii salvez. Au mai fost vreo 2 ratacitit, dar ideea mi-a venit prea tarziu. 😛 Cartofii au iesit bunicei, nu extraordinari, din simplul motiv ca n-am pus destula sare, si sarea pusa dupa ce mancarea e gatita nu da acelasi gust.

9 Comments

 • Ciupercutza

  :))))))
  Cand ti-am vazut status-ul in ziua aia, era cat pe ce sa ma iau si io de tine … sa te intreb ce bucataresti.
  Da’ mi-am pus un film si am uitat 😛
  Asa pateam si eu pe vremea cand mai aveam status la YM 😉 Juma’ de lista se invita la masa …

 • richie

  Am vazut si eu statusu dar stiam ca n-o sa ajunga si pt mine dupa ce se vor fi anuntat toti din lista ta. Asa ca m-am dus si mi-am facut singur cartofi prajiti. muuult mai buni, sic!

 • Diana Indiana

  Cred ca daca intr-adevar NU voiai sa fii “deranjata ” nu erai AVAILABLE….Ha ?Ce zici ? ;P

  Doar ca e trendy sa ai diferite status-uri pe messenger…:))

  Oricum sper ca ai avut pofta mare la final !

 • Andrea

  Acum ca stiu ca poate conversatiile noastre de pe messenger ajung aici, o sa fiu mai atenta la ce zic :p Apreciez ca n-ai pus si continuarea (cand insistam) 🙂

 • Tomata

  @ Ciupercutza –> Vezi, toti sunteti tentati. ;))

  @ richie –> Si atunci sa te mai pui available…

  @ Diana Indiana –> Nu era atat vorba de a nu fi deranjata, cat de a nu ii supara pe cei care imi scriau si nu le raspundeam in timp util. Ca atunci cand nu vreau sa fiu deranjata nu sunt pe mess, nici macar invizibila. Si nu am pus statusul sa fiu trendy, motivul e acelasi de mai sus.

  @ Mihai –> Eu? :-s

  @ Adrian Manolache –> Nu e interesant, e normal cica. Uita-te mai sus, ca mai erau 2 care voiau sa ma intrebe acelasi lucru.

  @ Andrea –> Nu toate conversatiile ajung aici, doar astea mai „interesante”. 😆

  @ Cora –> Nu, ca am mancat cu taica-miu in bucatarie. Da’ daca nu era acasa, unde crezi ca as fi mancat? ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge