Blog erotic? De ce nu?

Ei, dragii mei, surpriza mare. Nu stiu daca si pentru voi, dar pentru mine categoric. Dar faptul ca eu fac baie in naivitate e deja cunoscut printre bloggeri si comentatori. Sa ma justific: am avut niscai vreme libera si am hoinarit pe coclaurii blogaresti in cautare de chestii interesante. Si cum Internetul nu e cel mai iscusit in camuflare, ascundere, secretosenie & co, mi-a fost dat sa intalnesc pe www-uri romanesti delicatese intalnite numai pe plaiurile unde s-a nascut sarutul frantuzesc si ditamai Marchizul de Sade. Din start sa ne intelegem ca nu am cautat asta in mod deliberat, dar si cand am gasit, recunosc imbujorata ca am petrecut cateva minute cufundata in lectura erotica.
Stiti deja ca eu, pe vremuri, ma ocupam cu un site erotic. Pentru a scurta povestea lunga, va reamintesc ca unul din taskurile jobului meu era citirea unor bloguri erotice frantuzesti unde trebuia sa las un comentariu pentru promova site-ul impricinat. Si asa, din soc in soc, am ajuns sa nu mai fiu impresionata de nimic. Asta pana cand am dat peste ceea ce se numeste shemale (am vrut sa pun poza, dar nu va mai intorceati pe aici ;)) ) Brrrrr!!!
Buuuun, perioada fanteziilor sexuale exprimate in scris a trecut, din cand in cand mi se mai face dor, dar asta e… sa nu ne inecam in monotonie.
Si revenind la descoperirile mele, sa vedeti ce chestie: si la noi exista bloguri erotice unde se povestesc partide de amor, unde organele genitale tin loc de metafora si unde scandalurile blogosferice nu au loc. Unii o sa imi spuneti: buna dimineata, adormito! Dar ma scuzati: io abia apuc sa citesc blogurile din blogroll si ale comentatorilor, ce sa ma mai plimb si aiurea?
In urma research-ului meu „aprofundat”, iata ce am gasit: Curvette (am citit multe posturi, mi-au placut, o sa revin, dar am dubii: disimularea oferita de Sfantul Net dezlantuie orice imaginatie si fata scrie bine, foarte bine). Jos chilotii – un cuplu pus pe nebunii, direct, incredibil de explicit, unii il acuza de vulgaritate, altii ii admira franchetea. Va las pe voi sa judecati. Tigara de dupa e primul blog de gen pe care l-am intalnit acum ceva vreme, si tre’ sa recunosc ca singurul post pe care l-am citit imi e si acum destul de proaspat in minte. ;))
Or mai fi ca ei, n-or mai fi, pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar ma bucur de existenta lor. Printre stirile cotidiene comentate pe jdemii de bloguri, printre intamplarile personale povestite cu talent sau fara, printre lamentari, depresii, injurii, bucurii, aceste fantezii sunt ok. Vatamatoare pentru ochii pudibonzilor, scarboase pentru gusturile fine ale neinitiatilor, insa amuzante si binevenite pentru cei care inteleg ca sexul e ceva normal, bun, magnific, demn de repetat. Si cand o mai si povestesti cu o bruma de literatura in degete, pe mine m-ai castigat de cititor (cel putin din cand in cand).
Daca va mira ce v-am povestit, aflati ca poza aia din stanga sus nu e pusa acolo doar de dragul artei, e menita sa exprime, cat de laconic poate ea, latura mea sexuala. Mai multe nu zic, dar citesc.