Jocul cu focul ii poate reda viata

N-am vrut sa bag anuntul asta laolalta cu relatarea despre intalnirea bloggerilor pentru ca acest eveniment are o oarecare importanta si necesita mai multa atentie din partea voastra decat o intalnire de care sunt interesati probabil doar cei prezenti.
Simona, blogger cu suflet cald (ce v-am spus eu despre bloggeri?) ne-a rugat sa promovam un concert caritabil si cand vine vorba de asa ceva, chiar nu stau sa ma gandesc de doua ori.

 

In data de 5 iulie, Asociatia The Serious Road Trip, in parteneriat cu Filarmonica Banatul, Salvati Copiii, Filiala Timis si Penitenciarul Timisoara organizeaza un eveniment caritabil in spatiul fostului Cinematograf de vara din Timisoara (fostul Capitol).Vor concerta pro bono Sonatic si Blazzaj, vor sustine un spectacol de foc Societe Noire, iar seara se va incheia cu un party funk.Scopul evenimentului este strangerea de fonduri pentru a ajuta la recuperarea fizica a unui tanar in varsta de 17 ani.

Din cate am inteles intrarea costa minim 10 lei, daca te lasa poznarul sa dai mai mult, nu te zgarci: daca ai fi in locul baiatului ai vrea ca altii sa nu o faca.
Eu sunt in special interesata de Societe Noire, formatiile nefiind tocmai pe gustul meu, dar asta e… si daca ma duc mai tarziu, banii tot ii dau.
Si ca sa demonstram celor care au nevoie de dovezi ca romanii sunt oameni sufletisti si nu ii intereseaza doar confortul lor, haideti la concert. Aratati-le celor de la radio ca si fara promovarea lor se poate, aratati-le marilor firme care au refuzat sa sponsorizeze ca si oamenii de rand fara dare de mana ii pot ajuta pe cei aflati la nevoie.
Si nu uitati: daca vi s-ar intampla voua, ati vrea ca altii sa mearga la un concert pentru sanatatea voastra.