Starring: Tomata

Se pare ca m-am inselat in privinta lepsei cu soundtrackurile. Nu stiu de ce am avut impresia ca mi-a pasat-o cineva, insa imi faceam griji ca nu stiu ce sa scriu. Pana ajunge la mine, pentru ca sunt sigura ca nu scap, o fac pe cealalta de la Bloodie, conform careia ar trebui sa regizez filmul propriei vieti. Taugh one, I tell ya! Pe langa faptul ca am eu o puternica impresie ca nimic nu e intamplator si ca toate sforile sunt trase de altcineva, nici nu mi-ar placea sa stiu ce ar urma sa mi se intample. Cu toate astea insa, ma gadila curiozitatea si poate cateva asigurari nu mi-ar strica.
Din moment ce I call the shots, filmul meu o sa fie o comedie romantica presarata cu scene de drama. Pun si drama in el pentru ca o viata fara griji, fara probleme, fara tristete ar trece prea nesemnificativ, si sincer cred ca fara sa le cunoastem nici nu am trai cu adevarat.
De ce comedie? Pentru ca viata traita fara zambete si fara hohote de ras nu e pe placul nimanui. Cand spun comedie nu ma refer la sensul ironic, la umorul englezesc sau la parodie. Pur si simplu in filmul meu e nevoie de muuulta muuulta voie buna.
De ce musai romantica? Pentru ca viata la a carei baza nu sta iubirea nu merita traita. O viata fara partener e precum un portofel fara bani. Egoismul singuratatii ne-ar macina pana ne-am transforma in niste masini obosite, fara chef si fara spor sa mearga inainte.
In filmul meu joaca cine vrea, depinde de el daca isi pastreaza rolul sau nu. Exista insa personajele dinainte stabilite pe care nu le-am ales eu, pe care nu pot sa le dau afara si nici sa le inlocuiesc. Nu se dau probe, pur si simplu vii, joci partea ta, daca esti bun, ramai, daca nu, te duci in alt film. Distributia va fi in permanenta schimbare.
Pentru decoruri nu ma pot exprima, din partea mea ar fi multe montane, altele ar fi rurale, altele ar fi niste orase care exista prin ele insele. Da’ din pacate la capitolul asta tre sa vedem ce buget mi se aloca.
Costumatia e si aia putin importanta, stiu doar ca in filmul meu moda nu va avea intotdeauna ceva de spus, trendurile nu vor fi respectate si ultimele racnete se vor auzi doar la urechile figurantilor.
Despre muzica ce sa va zic? E prea vast domeniul sa facem acum alegerile. Intotdeauna m-am minunat de melodiile ce apar prin seriale si filme in anumite momente cheie. As angaja un tip de-ala sa imi lipeasca niste versuri pe sunete in diverse clipe cand simt io ca ar trebui. Noroc cu mp3 playerul ca ii mai face munca aluia.
Am spus multe despre filmul meu insa nimic concret. Si asta pentru ca habar n-am ce scenariu sa ii scriu. Nici macar un final n-am in cap. Ah, stati! Stiu. Am dreptul sa imi aleg finalul pe care nu mi-l doresc: nu vreau sa mor sufocata, in accident sau sa stiu dinainte cand se va intampla. Cel mai bine e sa mor in somn.
In aceasta nota macabra, trimit leapsa la Vania, sunt tare curioasa, la Miclowan, ca nu l-am mai zarit, poate ar vrea si Costina, Diana, Forensic Girl si poate il pun pe ganduri si pe Dan Fintescu.