Schimb de cărţi – întâlnirea(10)

 Am ajuns la concluzia ca le e urat. Le e urat sa vina singure, aşa ca vin întotdeauna mai multe. Sa se simtă ele mai bine. Nu contează ca viata mea e vecina cu nebunia, ele tre sa apară de mânuta la uşa mea. Problemele, carevasăzică. Mai intai nu am aşa mult timp sa mă ocup de blog sau sa citesc pentru ca apar chestii personale de care tre sa am grija. Apoi se înghesuie proiectele, lipsa cursurilor si examenele la poarta lunii iunie. Daca mai pui câteva simptome ale calculatorului care il zăpăcesc atât de tare incat nici Windows-ul sa nu mai stã drept pe el, va cam puteţi da singuri seama ca luna asta nu a fost tocmai pe gustul meu.

Lăsând toate astea la o parte, azi am fost la schimb de carti. Mulţi si-au anunţat absenta, printre ei eram si eu, insa nu ştiam sigur daca apar pentru ca tocmai azi se întâmpla sa fie si ziua mamei mele. 🙂 Ea a fost plecata la sat, aşa ca am putut sa mă bucur de carti, daca de prezenta ei nu. Pe scurt, la schimb am fost destui cat sa ne simţim bine, cat sa radem si sa putem sa depanam amintiri comune din facultate sau sa  glumim pe seama poşetelor fetelor si a celor ce se ascund neruşinat in ele. Eu m-am dus cu lecţiile nefăcute, din aceleaşi motive enumerate mai sus, era cat pe ce sa raman fara carte luata pentru ca cea cu curtezana pe care am luat-o data trecuta i-am pasat-o Oanei pana prin septembrie. Am facut o carte cadou din simplul motiv ca poate cineva ar putea-o aprecia mai mult decât mine: Noile suferinţe ale tanarului W. Pfui din partea mea. 😛

Prezenţii de luna asta au fost: Alin Ciobanu, Marius Ursache, Cristi Popa, Timea, Gloria, Mihai Tunas, Snej, Oana C., Alex Ponoran, Criss, Mihaela G., Lavinia Jurca, Iulia B., Danut, Daciana Cuc, Iulia, Andra, Carina, Emilian B, Dana, Daniel si Ama.

Iaca si câteva poze: